Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Па зашто ни се мешаш во дискусиите на нас експертите ако немаш поим што се дешава? Остај го Ио да елаборира на темата
Pa kolku da se vklucam u muabet i da ve nerviram..

Ви ги разбирам комплексите, јасно е дека никогаш во животот нема да го доживеете ова:

Прегледај го приврзокот 314919

Може само да сонувате за толку титули :kafence:
jose-mourinho-3-fingers.jpg
Автоматски споено мислење:

Мене највише ме мучи фактот што ако ги избацат у втора лига најреални дестинации на играчиве се Интер и Милан, ама па кој да се земе?
Дибала у Интер по аргетинска линија и Киеза у Милан пошто им фали десно крило, другото не вреди да се земе :icon_lol:
Евентуално Интер и Шчезни да го земе за резерва на Онана
Се дур не почнат Интер и Милан да ги разгледуваат везњаците безбедно е Милано :D

Последно уредено:
Не би сакал нешто тенденциозно, ама сериозно би размислил за истрагава/скандалот како и да е, да се отвори нова посебна тема. @Io Sono Interista главен си, одлучи :bance:

Иначе шо го прашуете Ио бе, па нека се отвори слободно тема кој кур, сеа Ио ќе го чекаме да дава дозволи од некоја измислена временска зона.
:pos:

Ајде: https://forum.kajgana.com/threads/Калчополи-2-0-vs-Караванот-си-врви.112423/

Со ризик дека ќе се разводни дискусијата, бидејќи технички не е оф-топик да се разговара овде, ама ете тема. Ако не оди ќе споиме.

Не требаше нова тема, можеше да ја пребациме дискусијата во Фан Клуб Интер. И така они се нај информирани и најзагрижени за ситуацијава. [emoji1]
Ве гледам нешто со колегата Макс од фан клубот, па ми забоде очи.

Суперлатив во македонскиот јазик кој се образува со префиксот "нај", се пишува слеано со придавката.

Во овој случај тоа би било: Најинформирани

Мондо Конески офф :kafence:

Ве гледам нешто со колегата Макс од фан клубот, па ми забоде очи.

Суперлатив во македонскиот јазик кој се образува со префиксот "нај", се пишува слеано со придавката.

Во овој случај тоа би било: Најинформирани

Мондо Конески офф :kafence:

Како за човек што Македонски не му e мајчин јазик, I coulnd’t care less tbh.. Мондо Круме кепески бот

Дури и ја приметив колку беа лошо наместени и голманот и живиот ѕид...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom