- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
После исто изгледав една епизода од Squid Game, разлика - Бог и шеширџија.Глеав една епизода. Мене ми е срање.
После исто изгледав една епизода од Squid Game, разлика - Бог и шеширџија.Глеав една епизода. Мене ми е срање.
Ако ти фаќа око Squid Game, ѕирни ја и Alice in Borderland, мислам дека ќе ти се свиѓа. Можеш и 3%. Двете се на Нетфликс.После исто изгледав една епизода од Squid Game, разлика - Бог и шеширџија.
Чекај малце, прво да завршам со Скуид.Ако ти фаќа око Squid Game, ѕирни ја и Alice in Borderland, мислам дека ќе ти се свиѓа. Можеш и 3%. Двете се на Нетфликс.
Black Mirror
Narcos
Fargo
Fringe
The Night Of
Ќе искоментираш за мрсните нозе на Тортуро или самите да го напраиме тоа?Да искажам благодарност за препораката на The night of!
Ау каква маестрална мини серија, каква глума и камера. Какви дијалози, совршенство! А и како нема да биде кога еден од креаторите е и креаторот на The Wire, можда најдобрата криминалистичка серија. Се изненадив од глумата, немаше актер шо не е на место. Адвокатот е цар! Не очекував ни да видам некои познати фаци во серијата но кога ги видов "Its Omaaaar" и Боди ме удри некој флешбек..
Се на се 10/10, кој ја обожава The Wire со сигурност ке му врати некои спомени.
Ќе искоментираш за мрсните нозе на Тортуро или самите да го напраиме тоа?
Сега ќе мора да се стави на листа, иако сакам вакви серии и ми се баш погоден жанр, ја одбегнував оваа зашто некако главниот лик ми е малце meh за гледање.Се на се 10/10, кој ја обожава The Wire со сигурност ке му врати некои спомени.
Најде торенти за првите две епизоди?Не успеав да најдам тема на форумов за Гомора. Страшно добра серија беше. Се мислам дека беше завршена, ама штотуку ми стигна нотификација дека утре излегува 5та сезона.
Gomorrah AKA Gomorra: La serie S05E01 1080p HMAX WEB-DL DD 5.1 H.264-GNOMEНајде торенти за првите две епизоди?
ke gi stavam na server ako iskas da gi gledas, ako ne koj me ebeНајде торенти за првите две епизоди?
Се снајдовke gi stavam na server ako iskas da gi gledas, ako ne koj me ebe
Јaс ја гледам. Те е малку драма, те е пуцачина, те е теленовела. Почна добро првите две сезони, третата беше максимално засрана со протнување на социјални прашања, сега четвртата е пак солидна.оваа Yellowstone ја гледа некој глеам голема оцена на имдб вреди не вреди ова она ?