Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
1.Лажеш.Светски прваци од Мелбурн 2007 - Хрватска, Европски прваци од Малага 2008 - Црна Гора.

2.Хрватска 3-то место во Светот СП Франција 98.Србија некој сличен успех?

3.И што кур сеа Дражен?Чив дрес носеше тој.....или ќе ме убедуваш дека он и Мајкл Џордан се чисти Срби?

4.Сега дечко скина зелена.Утакмицата Динамо - Партизан не е пријателска, туку Квалификации за Лига на Шампиони.И не глуми лудило дека те боли кур за нив, зошто тогаш на одмор во Херцег Нови ја гледаше?

А за Ѕвезда....Панчев, Најдовски, Канатларовски, Просинечки, Савичевиќ, Шабанаџовиќ.....ниеден од нив денеска не е Србин....други ви ја донесоа славата....
A бе мамицу ти јарећу !!! :nerv:
Нели ти кажав дека за да ме разбереш треба да те стимулирам малку со кама...иначе џабе.
1.http://uk.youtube.com/watch?v=OBn8S4velAg
2.Јеби га...кога Србија беше под санкции...
3.Дражен е србин.Кај си видел ти хрват со презиме Петровић ???
4.Знам јас многу добро зошто беше таа утакмица.Тепав еден `речит` четник,дупло постар од мене после таа текма.Пошто сереше дека македонците биле бугари.
Али ипак... тоа е пријателска утакмица.И Партизан и Димано ги формирал како клубови Срањо.
(Срањо е прв претседател на Партизан како клуб).
За последниот коментар... слушај го Шешељ у Хаг.Многу убаво објаснил кој е единствен државотворен народ на балкан.
Па затоа беа и Звезда европски и светски шампиони.
И Шабанађовић и Савићевић се срби. :wink:
Еве ти... да видиш чија е Звезда:
http://uk.youtube.com/watch?v=tq7YqB6WbrQ&feature=related

A бе мамицу ти јарећу !!! :nerv:
Нели ти кажав дека за да ме разбереш треба да те стимулирам малку со кама...иначе џабе.
1.http://uk.youtube.com/watch?v=OBn8S4velAg
3.Дражен е србин.Кај си видел ти хрват со презиме Петровић ???
4.Знам јас многу добро зошто беше таа утакмица.Тепав еден `речит` четник,дупло постар од мене после таа текма.Пошто сереше дека македонците биле бугари.
Али ипак... тоа е пријателска утакмица.И Партизан и Димано ги формирал како клубови Срањо.
(Срањо е прв претседател на Партизан како клуб).
За последниот коментар... слушај го Шешељ у Хаг.Многу убаво објаснил кој е единствен државотворен народ на балкан.
Па затоа беа и Звезда европски и светски шампиони.
И Шабанађовић и Савићевић се срби. :wink:

Ех што ми е интересно коа со глупи луѓе си имам работа:baeh:

http://uk.youtube.com/watch?v=VDZDENfRBEw

1.И сега кој е првак на Свет?Кажи лепи....можеби треба да те стимулирам со еден јасеновачки србосјек:vozbud:

2.Не се вади на санкции во перидот 92-95 ни Хрватска ни Србија не играа меѓународен фудбал.Така исто ти е.

3.Чив дрес носеше Дражен?Чива химна пееше?Чиј грб бранеше?И јас немам македонско презиме, па на утакмица гинам под Македонско знаме...

4.Од јунакот Шешељ, Србија е на ова дереџе....Београдски пашалак.

Ех што ми е интересно коа со глупи луѓе си имам работа:baeh:

1.И сега кој е првак на Свет?Кажи лепи....можеби треба да те стимулирам со еден јасеновачки србосјек:vozbud:

2.Не се вади на санкции во перидот 92-95 ни Хрватска ни Србија не играа меѓународен фудбал.Така исто ти е.

3.Чив дрес носеше Дражен?Чива химна пееше?Чиј грб бранеше?И јас немам македонско презиме, па на утакмица гинам под Македонско знаме...

4.Од јунакот Шешељ, Србија е на ова дереџе....Београдски пашалак.
Ама молим те зимај го тоа сјекот...и доаѓај.
Чекам.
http://uk.youtube.com/watch?v=ESaFv_SnX48&feature=related

не ми се верува само колку сте "затруени" и двајцата - ај во политика ок - ве разбирам ама овде бре луѓе ??

спорт , кој каков бил , што бил ?

ѕвер - се гордеам со тебе - дај биди паметен - капитенот пага току ниско - дај те молам !

зевсус - дај бре човек дај одморете - ти си солидно паметен човек - правите сеири ваму - остајте тоа , што кур има врска - национализам со спорт ??

оладете !

позЗ

Само една констатација, ако станува збор за СП 98 во Франција, тогаш учевствуваше и СР Југославија, беа во група со Германија, Иран и САД. Изгубија во осмина - финале од Холандија 2-1, а Мијатовиќ промаши пенал.
Инаку, мене хрватскиот народ ми е мил, ама во фудбал не навивам за нив. Па многу се уфилмаа бе! И многу ми е мило што Англија ги тресна од земја! Инаку и како фудбалска сила ги поштовам.

Tешко си на нашето ватерполо со ваков капитен.... Иди за Хрватска играј ебате беља, со Маро Јоковиќ заедно, Рудиќ може ќе те научи нешо паметно за спорт...Сепак,сумњам дека и он би можел да те среди....

Тројката на Ѓорѓевиќ...едно од најубавите нешта у мојот живот проследено со коментар на Славко Цвитковиќ од ХТВ кој почна да венее како цвеќе после таа дешавка.... Еднаш да бидам среќен што РТС не пренесувале ...

Ај сеа, назад на темата... Фудбал у Хрватска... Хммм, Даријо Шимиќ се повлече, осеќам дека Билиќ ќе се испичка и дека и он ќе напушти после Украјина али ај да не му го рушам филмот на Sвер....

Tешко си на нашето ватерполо со ваков капитен.... Иди за Хрватска играј ебате беља, со Маро Јоковиќ заедно, Рудиќ може ќе те научи нешо паметно за спорт...Сепак,сумњам дека и он би можел да те среди....

Тројката на Ѓорѓевиќ...едно од најубавите нешта у мојот живот проследено со коментар на Славко Цвитковиќ од ХТВ кој почна да венее како цвеќе после таа дешавка.... Еднаш да бидам среќен што РТС не пренесувале ...

Ај сеа, назад на темата... Фудбал у Хрватска... Хммм, Даријо Шимиќ се повлече, осеќам дека Билиќ ќе се испичка и дека и он ќе напушти после Украјина али ај да не му го рушам филмот на Sвер....

Топ.Замарам ли јас у Фан клуб Србија?Доаѓате тука да лечите комплекси а?Незнам кој ви е филмот доаѓате и јадете гомна али ај нека биде.Сепак опседнати сте со Хрватска и сакате да си ги мерите......

Марче тешко дека МЗТ ќе земе титула додека се појавуваш у сала.

Топ.Замарам ли јас у Фан клуб Србија?Доаѓате тука да лечите комплекси а?

Не сум ни за едните, ни за другите, али морав да се умешам.

Ѕвер напиша:
Еее што ми е жал, Србија не се пласираше на ЕП:toe: Штета не се угледале на нивните западни соседи, јебига кога тераат инат и мислат дека у све се најдобри:helou:

П.С.Цела Србија ќе ја бодри Хрватска на Европското :pos2:

Напишано во Фан клуб: Србија. :tapp:

Топ.Замарам ли јас у Фан клуб Србија?Доаѓате тука да лечите комплекси а?Незнам кој ви е филмот доаѓате и јадете гомна али ај нека биде.Сепак опседнати сте со Хрватска и сакате да си ги мерите......

Марче тешко дека МЗТ ќе земе титула додека се појавуваш у сала.

Пеер, не му ја мислам ја за МЗТ... Кад-тад ќе дојде , тоа се менува исто како и времето надвор, ама луѓето тешко се менуваат....

Не сум ни за едните, ни за другите, али морав да се умешам.

Напишано во Фан клуб: Србија. :tapp:

Кој датум е ова?Смарам ли јас со клипови од јутуб и си го мерам ли курот во нивниот Фан клуб?

Пеер, не му ја мислам ја за МЗТ... Кад-тад ќе дојде , тоа се менува исто како и времето надвор, ама луѓето тешко се менуваат....

Пеер не заебавај, оноа горе со ватерполото не ти ја биваше.Знам дека еден ден ќе навиваш за мене на телевизија или во живо, како што двајцата навиваме за МЗТ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom