Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Германија кога немаше сеуште вакцини, пикот и беше 35.000 регистрирани новозаболени за 24 саати.
Германија со 70% вакцинирано население, пикот сега за сега 65.000 регистрирани новозаболени за 24 саати.
И сеа веќе не важи бројот на заболени, се сметал само бројот на хоспитализирани.Изговори изговори изговори ...
Очекувано беше и најавено. Посебно од Роберт Кох. Ама кој сакаше да верува сакаше кој не не чул.Нормално дека никој не очекуваше никој да не заболи, али буквално па никој не очекуваше бројките да се зголемат за 110% во исти временски период од годината. Ебење у здрав мозок се вика ова, секој шо има 2 грама памет го знае.
...нормално дека е подобра заштита т.е. имунизација на телото впрочем тоа ни го даваат сите други традиционални вакцини, НО не и антиковид вакцините, на жалост, така да не може со глава низ ѕид, со сила убајна, на мутирачки коронавирус не можеш да развиеш вакцина, па да дуби на глава кој сака, впрочем искуствата на терен се разочарувачки да вакцинираните со три дози повторно се инфицираат, веќе нема што муабет да се прави за тоа, аман немој со тоа дека немало да има хоспитализација и фатален крај како бенефит затоа што никој тоа не може да го докаже вистински,Ми изгледа паметно да се заразиш и после да земеш лек кои делува ама не 100% место да се вакцинираш и да спречиш тешко заболување. И да се деси, лекот не ти бега. Ама ај ја можеби има грешка во логиката.
...секоја година овој период е навала во педијатриските оддели, впрочем пикот на сезонски вирус е токму сега, присутниот грип никој не го спомнува токму со респираторни проблеми кај децата, не знам зошто со сила се прават вакви сценарија, највероватно да имаат оправдување да почнат да ги вакцинираат децата со антиковид вакцини, друго нема!https://faktor.mk/na-sekoj-chas-doa...ogDAa1lAbVCGZKPTXvQJIOUMYyZlRPsaUKggc0DEtUc-g
има и добар коментар
Dražan Bračić ( не е Бачето)
оти не кажете вистината дека корона19 не е вирус туку бактерија напраена од воен отроф империт а се шири со помош на брановите од 5Г мрежата и прскањата од авиони и успешно се лечи со коктел чаеви од магарешки трн, нане, кантарион, жалфија како и масажи на раце и врат и ладни облоги
Викаат дека апов од Фајзер има 90% заштита од хоспитализација и 100% заштита од смрт.Ми изгледа паметно да се заразиш и после да земеш лек кои делува ама не 100% место да се вакцинираш и да спречиш тешко заболување. И да се деси, лекот не ти бега. Ама ај ја можеби има грешка во логиката.
Викаат дека апов од Фајзер има 90% заштита од хоспитализација и 100% заштита од смрт.
Јас лично и не му верувам баш, ама ако е вистина, дефинитивно е подобро да чекаш да се поболиш, отколку да се вакцинираш со ваква вакцина која убива колку што спасува.
Како што гледаме преку студии, науката веќе укажува дека mRNA создава прилично голем проблеми со месеци после вакцинација. Не ќе е така безбедна како што тврдеа.
Кога ќе дојдат ова протеинскиве вакцини или пак овие што ќе се прскаат во нос со жив вирус, можно е да имаме прави вакцини.
21 автобус, директно иде ако си од СК ќе разбереш
I am just the messenger ... на научни студии.
Ad hominem
Тоа што се насочивте кон мене, многу кажува, за вас верувачите на наука![]()
gledam tie vo indija sto brkaat po gjubreto i sto gi lecat so ivermektin site ispoumrija.![]()
Širi se bizarna snimka s jučerašnjeg prosvjeda, pogledajte što je radio prosvjednik
NIJE shvatio da je pored njega kamera.www.index.hr
Антиваксерски протест...
Па види сега има дупло повеќе позитивни од предходен пик а 5 пати помалце умрени. Јасно беше со делтава дека ќе рушиме рекорди уште летоска беше најавено.
Автоматски споено мислење:
Очекувано беше и најавено. Посебно од Роберт Кох. Ама кој сакаше да верува сакаше кој не не чул.