Постот на темата за Менување религии и искушенија ти е едитиран бидејќи не се зборува за атеизам и како ти го сметаш за нихилизам тоа.
Има теми за Атеизам и нихилизам и религиите, разгледај и таму може да пишуваш колку сакаш за твојот став за атеизмот.
Разгледај.
Веднаш повикување на админ, како ти се скратени правата и неправедноста налегнала врз тебе - не пали така лесно тука.
Мислиш мене ми е дојдено да едитирам постови што вие ги пишувате за 2 мин макс?
НЕ.
Но ако не едитира човек, ќе налетаат уште 10 како тебе и темата ќе биде сосема за друго од нејзината првична намена, па потоа ќе морам да бришам.
Затоа.
Значи во тема во која што се зборува за откажување од вера, јас не смеам да напишам пост за моето искуство со атеизам.
Темата не е околу промена на религии, тука ќе те коригирам - туку е за откажување од верата.
Ако веќе има тема за атеизам, тогаш не ти прилега тебе како модератор на board да bump-аш теми од пред 4 години, поготово теми кои што веќе ги има, во некоја понова форма.
Колку што е мојот пост оф-топик, толку е и твојот у тој случај.
Да, повикувам админ затоа што немаш право да едитираш пост во кој што изложувам аргументи и искуства кои не се оф-топик. Не ме терај сега да наоѓам постови од блиски членови до тебе чии што постови не ги едитираш, не ги бришеш, не делиш warn-ови, иако истите членови плукаат и пцујат по вера во која што мнозинството форумаши веруваат. Дупли стандарди at its finest.
Со твоето едитирање, ти не превентираш спамерски и оф-топик постови, туку превентираш дискусија која што тебе не ти одговара у дадениот момент, а ова го користиш само како изговор.
И за крај, намали со егото. Знаеш и самиот длабоко у себе дека не ти беше исправна одлуката, ја не тражам санкционирање на тебе или евентуално тргање од модераторско место, но да ми јадеш бурек за форуми нема да ти дозволам затоа што самиот сум бил модератор на одредени српско-хрватски форуми каде што у секое време имаше по 500-1000 упалени корисници и луѓе со по 150к постови.
Еве, ќе оставиме, нека дојде Acid и нека каже дали било што у врска со мојот првобитен пост беше оф-топик.