Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Често го читам, умерен е. Убо кажува во писаниево.Го почитувам човеков, лично го познавам, можам да кажам дека има навистина многу богата биографија позади себе, но јавно не се експонира.
Еве еден негов статус.
Nema sansi, zarem kaj discipliniranite slovenci vakva rabota? Sigurno lazes, sepak eden kup clenovi gi ispofalija na temava.Австрија - тотален локдаун. А со оваква статистика, верувам и Словенија исто ќе мора.
Во сите земји од поширокиот регион е така. Рекорди. Кај нас, не може а да не бидне исто.Nema sansi, zarem kaj discipliniranite slovenci vakva rabota? Sigurno lazes, sepak eden kup clenovi gi ispofalija na temava.
а мислам има таму некаде во Карпош и ПВО ракета ( џамија) ??Не сум знаел дека влегле и у Влае толку.
Абе сигурно. Прво види кој го имаш во твојот тим, па после вакви слики постирај!
Ја кога ќе размислам кој се има во мојот тим, знам дека сме најјаки.
Малку да се нашалиме, некако преозбилно сте си ја сфатиле улогата во барање дупки во фактите.
П.С на втората слика нема жени. Не може без мене да помини борбата!![]()
mRNA е прилично нестабилна и штом си ја заврши работата се распаѓа за неколку часа.
Prior to the study’s disclosure, the public was led to believe by regulators and vaccine developers that the spike protein produced by mRNA COVID vaccines stayed in the shoulder where it was injected and was not biologically active — even though regulators around the world had a copy of the study which showed otherwise.
The biodistribution study obtained by Bridle showed lipid nanoparticles from the vaccine did not stay in the deltoid muscle where they were injected as the vaccine’s developers claimed would happen, but circulated throughout the body and accumulated in large concentrations in organs and tissues, including the spleen, bone marrow, liver, adrenal glands and — in “quite high concentrations” — in the ovaries.
The mRNA — or messenger RNA — is what tells the body to manufacture the spike protein. The lipid nanoparticles are like the “boxes” the mRNA is shipped in, according to Malone. “If you find lipid nanoparticles in an organ or tissue, that tells you the drug got to that location,” Malone explained.
Malone said there needed to be monitoring of vaccine recipients for leukemia and lymphomas as there were concentrations of lipid nanoparticles in the bone marrow and lymph nodes. But those signals often don’t show up for six months to three or nine years down the road, he said.
mRNA е прилично нестабилна и штом си ја заврши работата се распаѓа за неколку часа.
Па, не се слагам баш. Можда е човекот умерен во изјавите, но напишаното може и тенеке да го напише според статиите кои се фабрикуваат постојано.Често го читам, умерен е. Убо кажува во писаниево.
Abe sve nekoj ve laze. Prasaj po bolnici, mala zemja sme. Nema napliv na pacienti, tie se brojkite. Toa e momentalnata situacija, so otvoreni diskoteki i sve toa.Во сите земји од поширокиот регион е така. Рекорди. Кај нас, не може а да не бидне исто.
У ствари може, со непотполна или намерно аберирана статистика.
(и на крај година, како лани - топ 5 у свет по вишок мртви)
Она кога видеата се „теории на заговор“ и со „научници кои биле брзо дискредитирани од други научници“ дефинитивно имаат се поголема смисла.
Uste ednas ke kazam, covekot neka kaze zosto so site sili prikrivaat soliden broj na slucai koi se hospitalizirani vo klinikata kade sto raboti poradi miokarditis kako posledica od vakcina?Го почитувам човеков, лично го познавам, можам да кажам дека има навистина многу богата биографија позади себе, но јавно не се експонира.
Еве еден негов статус.
Ti bese da te bocnat so treta doza?да е вистина овој што го збори ова и имунитетот на вакцинираните е перманентно оштетен од вакцините ќе имавме егзодус на популацијата досега. Али за среќа тресе зелени само.