Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali negde ke ima snimka od utakmicava(sega cuv deka igrale denes) ili samo golovite.
Не знам за вас ама на мене Милевски ми личи на некој монах.
Му фали само една наметка и го замислувам у сцена од книгата на Умберто Еко- Името на розата, како Милевски работи како камбанар монах во некое запуштено планинско село.
Мислиш на механичарот Љачка...хаха го погодиMeне пак ми личи на класичен Албанец од Велешта што продава половни делови и гуми/бандаши за Голфој,Мерцедеси и Ауди...онака го замислувам со работничките алишта,клучојте за оштрафување,рацете црнила од масла .....перфектен сурат има за да влези во автомафијата
Мислиш на механичарот Љачка...хаха го погоди
Mind gamesИнаку на дресот погрешно го напишале името на капитенот Бјарнарсон хаха
Прегледај го приврзокот 313447
Eлиф е Македонец муслиман од Јеловјане......во роднински врски со Семкарот во Охрид......нека ја научит цела песна до март.Елиф се дере Земјо турско ропство Македонијо
Чекам Муслиу да ја запее од каде дојдовте.
Исто семкарот од Ресен ми вика дека бил роднина со Елмас, ај нека се договорат семкаривеEлиф е Македонец муслиман од Јеловјане......во роднински врски со Семкарот во Охрид......нека ја научит цела песна до март.