Браво, секоја чест! После толку нервози, победи и порази во овие квалификации редно беше да се израдуваме вака.
Не ми се верува дека игравме на Европско и дека сега сме само на два чекори до Светско и повторно испишавме историја.
Кој и да ни се падне во баражот треба да се игра сигурно и со срце за Македонија.
Сега нека пијат пиво Исланѓаните со Романциве пред телевизор кога ќе не гледаат нас во бараж, и дај боже на Светско!
Da biste gledali SVE kanale SPORT KLUBA na svim uređajima (TV, PC, mobilni telefon, tablet...) potrebni su vam samo internet i EON aplikacija (https://www.eo...
youtu.be
Еве снимка од головите, а би требало на СК да даваат реприза обично даваат после полноќ или наредниот ден.
Не знам за вас ама на мене Милевски ми личи на некој монах.
Му фали само една наметка и го замислувам у сцена од книгата на Умберто Еко- Името на розата, како Милевски работи како камбанар монах во некое запуштено планинско село.
Meне пак ми личи на класичен Албанец од Велешта што продава половни делови и гуми/бандаши за Голфој,Мерцедеси и Ауди...онака го замислувам со работничките алишта,клучојте за оштрафување,рацете црнила од масла .....перфектен сурат има за да влези во автомафијата
Meне пак ми личи на класичен Албанец од Велешта што продава половни делови и гуми/бандаши за Голфој,Мерцедеси и Ауди...онака го замислувам со работничките алишта,клучојте за оштрафување,рацете црнила од масла .....перфектен сурат има за да влези во автомафијата
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.