Да, во декември 2044 ќе не примат како полноправна членкаВаљда и ќе бидеме(?!)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, во декември 2044 ќе не примат како полноправна членкаВаљда и ќе бидеме(?!)
Веројатно уште не ги заболело глава од насДа, во декември 2044 ќе не примат како полноправна членка![]()
Тоа е у Алијансасе со Јуессеј нема мајтап ,само Бугарите можат да не спасат од странска инвазија и агресија .Јас еднеш реков само конфедерација со Бугарија и инстант во Еу идеме и решени сите проблеми.
Бугарите едвај чекаат да си накалемат проблеми со Албанците.Тоа е у Алијансасе со Јуессеј нема мајтап ,само Бугарите можат да не спасат од странска инвазија и агресија .Јас еднеш реков само конфедерација со Бугарија и инстант во Еу идеме и решени сите проблеми.
A Romancite koj gi eba, neli?Не уште една, уште сто ќе примеа со раширени раце! ...нели ако постоеја!?
Тие бази на Црно Море и илјадници километри граница према Исток им се непроценливи!
Всушност кога ќе размислам подобро... Ова се тие истите сојузници на Хитлер од Втора Светска Војна! Плус Полска и трите балтички кои денес се поголеми фашисти и од оригиналните!
Бугарите се бореле да се задржат и опстанат како доминантен народ на подрачjа што во историска перспектива се од клучна важност за геостратешките процеси. Така да тие самите jа заслужиле своjата положбена вредност. Што може да понуди РСМ на Европа од тоj аспект? Не би сакал да слушам алабала приказни на Мирка Велиновска за светски раскрсници.Поради истата причина за која ја примија Бугарија во 2007. Ај сега ти дај ми една причина зошто ја примија Бугарија во 2007? Зошто беше богата и просперитетна држава?
Епа што не ги избацат ако е тоа така? Или процесот на прием е иреверзибилен? Двојни стандарди на ЕУ.Си ја научија приказната, не се грижи. Не им треба во ЕУ уште една Бугарија, уште една Романија, веќе си имаат голтари и корумпирани копуци како нас.
И заборави да ги спомнеш другарчињата од НДХ, не ги оставија покуси. Ова стварно, без заебанција, све ги напикаа во ЕУ по фашистичка линија.Не уште една, уште сто ќе примеа со раширени раце! ...нели ако постоеја!?
Тие бази на Црно Море и илјадници километри граница према Исток им се непроценливи!
Всушност кога ќе размислам подобро... Ова се тие истите сојузници на Хитлер од Втора Светска Војна! Плус Полска и трите балтички кои денес се поголеми фашисти и од оригиналните!
Доминантен народ? Вие?Бугарите се бореле да се задржат и опстанат како доминантен народ на подрачjа што во историска перспектива се од клучна важност за геостратешките процеси. Така да тие самите jа заслужиле своjата положбена вредност. Што може да понуди РСМ на Европа од тоj аспект? Не би сакал да слушам алабала приказни на Мирка Велиновска за светски раскрсници.
Sto imam zavrseno ili od so go vadam lebot posto toa ne sekogas e edno te isto.@мкд владе
Владе, што си по струка бато?
@ElNinho што те нема да реплицираш?Куртониве на форумов се утепаа од славење заради истово, ама не им враќав ним пошто не се расправам со куртони, па затоа тебе да те прашам: како се изглупирал Апасиев? Нели 5 партии учествуваа во гласањето недоверба на владата, зошто сите се преокупирани со Апасиев? Далеку поголемо глупирање ќе беше ако Левица не беше вклучена во иницијативава за гласање недоверба (што се коси со секоја логика, нормално, затоа што они се партија што од минатите избори е против власта и се борат да падне). За губење гласови - дефинитивно не. Јас како нивен поддржувач, ни милиметар назад не ми се помести позицијата према Левица. Всушност, зошто би ми се поместила, и према која друга партија? Да не мислиш ти дека тие што планирале да гласаат за Левица на наредните избори ќе гласаат за ДПМНЕ? Па баш ДПМНЕ беа тие што го иницираа ова, они може да изгубат гласачи на сметка на Левица, а не обратно.
Плус, не беше член од неговата партија што не дојде на гласање, туку од партија што е дел од власта, така што на таа партија сега ептен црно им се пишува.
Но друга работа, апла очигледно е дека овој Кастриот ниту го има напишано статусот на фејсбук, ниту тоа видеото што го има објавено е целосно негов став. И мене ме потсетува на оние терористичките видеа од заложници, така што или бил под присила, или го купиле. Plata o plomo, Ескобар стил...![]()
у гољема Блгарија ќе важи ОхридскоРамковен Договор ???Бугарите едвај чекаат да си накалемат проблеми со Албанците.
шо работиш мислев, нема вез бтв онака офтопик ме занимаSto imam zavrseno ili od so go vadam lebot posto toa ne sekogas e edno te isto.
A i so ti menva vo slucajot.
Па не заборавив да ги спомнам хрватите, туку по некој случај имам пријатели од таму(долга и широка). Од прва рака знам колку им е "липа" нивна од кога НДХ(хдз) ги владее!И заборави да ги спомнеш другарчињата од НДХ, не ги оставија покуси. Ова стварно, без заебанција, све ги напикаа во ЕУ по фашистичка линија.
Ја фино лепо би ги викнал Русите и Кинезите на западен Балкан да прават бази и да инсталираат интерконтиненталки и какво све не најгадно оружје на 1000км воздушна линија од европските метрополи, би ги пуштил Кинеските кредити на најако, па кога нема да можеме да ги исплатиме, Кинезите нека го земат цел регион и нека владеат со него. Тек тогаш, на ЕУ дупе нека им е јако кога ќе им се залепат Кинезите не до ЕУ, туку у ЕУ. Ние ништо не губиме, и така државата живее на кредити што неможе да ги исплати, нас не ни прави разлика дали ЕУ ги дава тие кредити или Кина.