Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
...види, не знам колку си шетан, секаде има ваква младина и бетер, ама на секоја улица и ќоше или полицаец или видео камера, па нема мама пратеничка, тато доктор, дебела казна и затвор, веднаш ќе биде чисто и уредно, државата треба да има механизми да казни, па со тоа и да спречи, нема институции, односно има институции само за партиите, а не за народот!
Kakvi policajci kakvi kameri, ima samo institucii koj go cistat gubreto sto mladinata go frla.

Abe vlade i @lazar31 se krsti za toa ama ne i pogolemiot del od narodot.
Samo eden gospod znae Laze vo so se krsti. Ednas gi moca, posle pomen mu pravi. Ne e stabilen deckoto :toe:
Автоматски споено мислење:

...а бе види ваму, нешто и ти грешка си, барем како го читав на форумов, @Илко Илија бил надвор со виза за работа не знам дали тоа три месеци, шест месеци па враќње назад, па пак идење на три месеци, така нешто, патриотче е дечкото по потекло влав го следам на форумов подолго време, паметен е, сега нешто краток фитил има, можеби има проблем дома, може со ковид болеста, знаеш сите сме напети поради други причини, па и за политичково срање, а можеби и малку поднапиен според тоа како пишуваше буквите испреплетени, а тој ретко греши кога пишува... можеби не требаше вака да се спичкате и да биде баниран, затоа и се вмешав, а па и ти не се нервирај, не ги гледаш дојдениве старинови членови што ги немаше долго време да пишуваат на форумов наеднаш воскреснаа тука сега да провоцираат, нема поправка такви беа, бетер станаа!
Ic ne sum greska. Patriotceto sam si kaza deka baral bugarski pasos, a site znaeme na sto osnov toj se dobiva.
Posle kako se istrebi od tuka ic ne mi e bitno, iskreno da ti kazam.

Да го ебам ДУИ у газот :kezec::kezec:
Samo nemoj bugarite, aman. Niv ne gi ebaj, ostaj dedoti sto pravel na vremeto. Ne znael sto pravi, dete, mu go isprale mozokot.

Последно уредено:
Ic ne sum greska. Patriotceto sam si kaza deka baral bugarski pasos, a site znaeme na sto osnov toj se dobiva.
Posle kako se istrebi od tuka ic ne mi e bitno, iskreno da ti kazam.
провоцира, за да признае соговорникот „и јас“, гарант не барал, ниту има, ако иде кај тебе, ако не станете најдобри пријатели еве нааа (ти патриот, тој патриот) нешто ве збрка ова виртуелново! :(

провоцира, за да признае соговорникот „и јас“, гарант не барал, ниту има, ако иде кај тебе, ако не станете најдобри пријатели еве нааа (ти патриот, тој патриот) нешто ве збрка ова виртуелново! :(
Znaci Ne. Batali ti toj muabet.

Еве Данела си кажа, кога ке отидат луѓе на Марс тогаш ке има и бесплатен превоз...
Може така ја советувале економските советници на Меркел што беа кај Заев во кабинет.

И Чаушешку го стрелаја 89 ,дали знате дека тој го врати целиот надворешен долг 1986 спрема ммф со програма на штедење храна струја и Романија имаше 0% долг
Со топла вода за туширање еднаш неделно. Ако не го искористиш моментот, ќе останеш небањат две недели. За овој сите знаат дека беше тежок дилетант, на прво место, веднаш зад него беше бункерашот Енвер Хоџа, на владе миленикот, после тоа тој Бугарот жиле.

Ajde be levicar @Boro1918 ne bidi picica.
Lesno e da mu se kurcis na komunjari i na vmrovci, posebno sega. Za zal ne sum ni edno, ni drugo, najmalce siptаr.

Со топла вода за туширање еднаш неделно. Ако не го искористиш моментот, ќе останеш небањат две недели. За овој сите знаат дека беше тежок дилетант, на прво место, веднаш зад него беше бункерашот Енвер Хоџа, на владе миленикот, после тоа тој Бугарот жиле.
Ako mislis na Erdogan, ne mi e milenik tuku tolku razbiras ocigledno.

Еве Данела си кажа, кога ке отидат луѓе на Марс тогаш ке има и бесплатен превоз...
Шики твој ги УКИНА бесплатните пензионерски денови, ама не ти текнува.... Данела ќе пушти ФРЕЕ јавен превоз кога и Официално ќе помине ПлАндемијата

Незнам, некако после она вчера не ми се фаќа работа со вас.... таман да бесиме може некој да не дојде и да се изјалови работата... Ја мислам најдобро ке биде место да бесиме да одиме на доктор да ни среди некоја тртка, жуљ, масно ткиво....

Чичен Ица е град изграден од Маите во Мексико. Постоел од некаде 9ти век па се до 15ти век дури не дошле Шпанците и не го уништиле заедно со се локалното население кои нели биле староседелци на тие простори.

Маите верувале во богот Шаак и нему му давале жртви. За време на суша, фрлале луѓе во бунари и со тоа мислеле дека богот Шаак ќе се смилува и ќе им пушти дожд за да можат да одгледуваат житни култури.

Е сеа зошто ти го кажувам ова. Бидејќи Зајо, кај и да е, буквално ќе не врати во времето на Маите од 9ти век. Тврдам дека ништо нема да изгубиме ако пробаме да го дадеме жртва Зајо, исто како што Маите ги жртвувале своите луѓе фрлајќи ги во бунари.

Да се најде еден длабок бунар и ооп да се фрли и еден железен поклопец одозгора.

Мислам, поголеми се шансите да ни тргне после таква жртва него да го чекаме датумот за преговори најавен од Реџепи.

336856-deca-begajte-od-ovde.jpg

Глупости. Човекот е амнестиран за ова и е прав пред законот.

Зарем сеуште постои некој што верува дека добивање датум отпочнување преговори за влез во Еу ќе ни промени нешто?:cautious:
Освен што северниве копита и шиптараната ќе поскокаат како напалени мајмуни и ќе подркаат на Зоќета, ништо нема да се случи.
Турција преговорите ги започна 2005 година, па влез во ЕУ мало сутра. Ајде ќе ни дадат датум, не е проблем датумот, туку што ќе им покажеме? Со какво здравство располагаме? Какво образование имаме? Колку ефикасно ни е судството? Како се справуваме со корупцијата?

„Европа ве бара! Ѝ се прди на Европа за вас!
И им пречи на Европјаните да прават кариера! Не знаете да се чувате… живеете на вересија… ќе загинете по некои дупки… ќе ве изедат пајажини… Името ќе ви се затре, коренот ќе ви се запусти, трага нема да остане од вас! Солзи немам да ве исплачам колку сте за тажење!“ Маестро Горан Стефановски (Диво Месо)

Да не му давале трипови на овој дур бил заложник

Според она што го изјавил во станицата тој се изолирал самостојно по претходен разговор со претставници на Европската Унија дека курсот на Македонија е во Европската Унија.

Тој буквално во својата изјава напишам дека до 15-ти декември Македонија ќе влегла во Европската Унија и доколку тоа не се случи ќе се врател во Беса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom