Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ете и ја на мое барање барам да бидам баниран на 7 дена како солидарност со @Илко Илија

Пичка ти матер Заев
Пичка ти матер Мицко

Rabotava e “Site peat a jas taguvam “.
Severxanive vo delirium se posle slucuvanjata vcera a nivniot lider ko peplosan, razmiluva da se samoubie za da se spasi od oroto na koe se fatil.
Да не претруваме. Не му е баш толку тешко. На власт останува.

Ова би се случило само доколку 90% од народот нема корка леб да стави на маса. Дај боже тој ден да дојди што поскоро.

Сакаш да се кладиме дека нема? Ќе дојде Артан Груби, ќе подели 5-6 шамара, ќе си поќути "народот" пред него и после на само (евентуално на форум/фејсбук) меѓу себе ќе се пцуе и ќе ја пцуе државата и ќе ги превземе сите чекори да си иде од вукојебинава... Пошто народ со една ваква генијална омладина што ја мрзи ѓубрето да си го собере (по дома мама и тато собираат, по надвор комуналец) не заслужува ништо помалу квалитетни услови од еден жител на Германија, Шведска или Сингапур.

254459457_3041825476072390_6933309104129352355_n.jpg

254989387_3041825449405726_4022482181281490549_n.jpg

Еве Данела си кажа, кога ке отидат луѓе на Марс тогаш ке има и бесплатен превоз...

Да не претруваме. Не му е баш толку тешко. На власт останува.
Ostanuva zs nekoj drug saka a ne toj. Go cekaat da potpisi uste eden dogovor so BG, nepopularen za narodor pa izgleda ne e spremen da odi do kraj kako sto ima obekano.

Ajde ajde, mozes ti podobro
Kako bese napalen na vremeto, uste madinjata poteceni mi se.

ACID I MODERATORI AJDE BE

vlade ako si tolku jak na testatura ostavaj broj u poraki do koa sum uste na forumot drugata nedela sum prilep pa poveli objasni mi go ova vo lice, ke ti dojdam i vo bitola ama nemam vreme ae vakov maz i vmrovec patriot ne e problem da dojde do prilep i da tepa edne saren ae pice
Автоматски споено мислење:

Ostavi broj vlade nema li da ti e kejf da tepas eden saren kurton

Не разбирам како научивте да го игнорирате Борат а не научивте да го игнорирате шиптaрот. Не ли гледате дека ботот само секоја дискусија да ја насочи на друга страна.

Не разбирам како научивте да го игнорирате Борат а не научивте да го игнорирате шиптaрот. Не ли гледате дека ботот само секоја дискусија да ја насочи на друга страна.
Od kade be jas siptаr ziti se? I koja e taa druga strana? Deka vie ste direktno vinovni sto sme na ova deredje?
Ajde bas poveli obrazlozi sto ti se motase vo glavata koga rusese rezim za vreme na sarenata revolucija. Bas sakam da procitam kolku samo dobri nameri imase pred da stanis severdjan.

Сакаш да се кладиме дека нема? Ќе дојде Артан Груби, ќе подели 5-6 шамара, ќе си поќути "народот" пред него и после на само (евентуално на форум/фејсбук) меѓу себе ќе се пцуе и ќе ја пцуе државата и ќе ги превземе сите чекори да си иде од вукојебинава... Пошто народ со една ваква генијална омладина што ја мрзи ѓубрето да си го собере (по дома мама и тато собираат, по надвор комуналец) не заслужува ништо помалу квалитетни услови од еден жител на Германија, Шведска или Сингапур.

254459457_3041825476072390_6933309104129352355_n.jpg

254989387_3041825449405726_4022482181281490549_n.jpg
...види, не знам колку си шетан, секаде има ваква младина и бетер, ама на секоја улица и ќоше или полицаец или видео камера, па нема мама пратеничка, тато доктор, дебела казна и затвор, веднаш ќе биде чисто и уредно, државата треба да има механизми да казни, па со тоа и да спречи, нема институции, односно има институции само за партиите, а не за народот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom