Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Не можеш нормално ако имаш некој што е роден таму кога избегале тогаш можеш.
Автоматски споено мислење:

Jbg druze go izbirsala moclata
А на што имаше коментирано? На некој пост на Апасиев?

Кога беше шарената сине ја студирав во Бугарија уживај не сум политички бот како тебе,ај сега пиши ми пак нешто паметно боту вмровски.
Bugar, daj be ne zamaraj.

Dobro ae ti ke mi kazes dali moze dali ne steta i tebe so ne te ebev na vremeto koa se mestese
види, лошото кај тебе не треба вака да излезе, еб_ењето денес не е нешто баук, можам кога сакам тој чин да го направам, не е сапун јебига, како што е секоја физиолошка потреба и клецањето е нели? инаку не сум знаела дека сум ти се местела за ебе_ње? :toe: не е убаво вака очи да си ископате, браќа сте македонштина ли е ова? а за ова споредбата ...фала ти! :smirce:

види, лошото кај тебе не треба вака да излезе, еб_ењето денес не е нешто баук, можам кога сакам тој чин да го направам, не е сапун јебига, како што е секоја физиолошка потреба и клецањето е нели? инаку не сум знаела дека сум ти се местела за ебе_ње? :toe: не е убаво вака очи да си ископате, браќа сте македонштина ли е ова? а за ова споредбата ...фала ти! :smirce:
Od kade be so bugarski romanci brakja?
Pu pu skraja da e.

Ќе ви дадам еден пример, Мусолини не бил „роден„ фашист, тој бил социјалист од почеток... Нешто слично како нашиве комуњари, па подоцна преминал во фашисти. Исто како и овие нашиве.

И Мусолини владеел под заштита на германците се до нивното капитулирање. Исто како и нашиве комуњари.

И Мусолини беше обесен однопаку на сред плоштад во Милано. Предлагам да го направиме истото со Зајо на Триумфалната порта.

Ќе ви дадам еден пример, Мусолини не бил „роден„ фашист, тој бил социјалист од почеток... Нешто слично како нашиве комуњари, па подоцна преминал во фашисти. Исто како и овие нашиве.

И Мусолини владеел под заштита на германците се до нивното капитулирање. Исто како и нашиве комуњари.

И Мусолини беше обесен однопаку на сред плоштад во Милано. Предлагам да го направиме истото со Зајо на Триумфалната порта.
Колкумина имаш до сега обесено?

Ова би се случило само доколку 90% од народот нема корка леб да стави на маса. Дај боже тој ден да дојди што поскоро.

Od kade be so bugarski romanci brakja?
Pu pu skraja da e.
...а бе види ваму, нешто и ти грешка си, барем како го читав на форумов, @Илко Илија бил надвор со виза за работа не знам дали тоа три месеци, шест месеци па враќње назад, па пак идење на три месеци, така нешто, патриотче е дечкото по потекло влав го следам на форумов подолго време, паметен е, сега нешто краток фитил има, можеби има проблем дома, може со ковид болеста, знаеш сите сме напети поради други причини, па и за политичково срање, а можеби и малку поднапиен според тоа како пишуваше буквите испреплетени, а тој ретко греши кога пишува... можеби не требаше вака да се спичкате и да биде баниран, затоа и се вмешав, а па и ти не се нервирај, не ги гледаш дојдениве старинови членови што ги немаше долго време да пишуваат на форумов наеднаш воскреснаа тука сега да провоцираат, нема поправка такви беа, бетер станаа!

И Чаушешку го стрелаја 89 ,дали знате дека тој го врати целиот надворешен долг 1986 спрема ммф со програма на штедење храна струја и Романија имаше 0% долг

Ќе почнеме со Зајко Кукурајко. Инаку ќе ја снема Македонија
Незнам, некако после она вчера не ми се фаќа работа со вас.... таман да бесиме може некој да не дојде и да се изјалови работата... Ја мислам најдобро ке биде место да бесиме да одиме на доктор да ни среди некоја тртка, жуљ, масно ткиво....

Duhovit kako i sekogas.
Daj malce za Smilkovsko sega. Ili ne, daj za toj stariot sto go otepale radi Kateto od SJO, oti gi falel, branel ili sto i da e.

Абе мнозинство море 62 пратеници ... абе киднапирани бе еј

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom