Македонска фудбалска репрезентација

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Прашувам зошто сум од друг град да не биде џабе патот ако бараат сертификати на влез.Во едно друго време во толпа имам преку огради прескокнувано сум влегувал и без карта.
Zimas sertifikat od drugar ti I cepas , u taa temnica ako proveruvaat sertifikati na site , ke vlezeme u 12 vecer

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Прашувам зошто сум од друг град да не биде џабе патот ако бараат сертификати на влез.Во едно друго време во толпа имам преку огради прескокнувано сум влегувал и без карта.
Kraj kraeva, i da ne vlezes, ke sednes u kafic nekoj pa posle u selo koa ke se vratis ke se pofalis deka si bil vo skopje :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.326
Поени од реакции
8.343
Abe odime i na SP koj baraz koj crni kamenja ako igraat kako denes i site bidat zdravi koj saka neka ni padni ke mu ja dupnime glata ama najmnogu sakam da ja sjebime svrbija

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Мора да се принтаат картите, или може директно со мобилен?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Член од
1 април 2018
Мислења
2.102
Поени од реакции
4.099
Не сум сигурен ама би пробал без Стефан Ристовски како стартер иако тешко дека ќе се случи мислам дека ни ја гуши играта напред...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Се согласувам. Апсолутно бескорисен е напред, технички полош бек јас немам видено, центаршут точен е мисловна именка за него, а не пак да помине некој.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.138
Поени од реакции
2.669
Некој што беше прошлата со Германија да каже дали преку едно столче се седи заради намалениот капацитет? Пошто кога пробувам онлајн да купам карта, ми ги дава преку едно и не знам дали така се продаваат или се продадени така лошо :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Некој што беше прошлата со Германија да каже дали преку едно столче се седи заради намалениот капацитет? Пошто кога пробувам онлајн да купам карта, ми ги дава преку едно и не знам дали така се продаваат или се продадени така лошо :D

Преку едно ги дава, на стадион е калабалак. Едни до други сите.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.531
Не сум сигурен ама би пробал без Стефан Ристовски како стартер иако тешко дека ќе се случи мислам дека ни ја гуши играта напред...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ја стварно не гледам причина, да мења кога овој состав ја размонтирал Ерменија 0-5. Остави ги бека се уиграат, Ристовски како ветеран тука е у последни 30 мин да влезе и да донесе цврстина ако се изморат

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Да не биде само Исланд дава Исланд зема.. Тоа ме плаши..
Ако глеаме вака, идеме у бараж, пошто нас Исланд више ни зема, повеќе од тоа тешко.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Па секако дека може да не зафркне Исланд, дури и да играме добро. Ако во некој спорт може послаба екипа во еден натпревар да извади добар резултат против посилна, тоа е во фудбал.

Да не е така, тогаш немаше ни малку да постои надеж кај нас дека можеме да го поминеме баражот и да отидеме на СП. Таму треба две посилни репрезентации да победиме.

По тоа што видов денес од Исланд, доста се лоши дефанзивно во полупростор (како ние на ЕП, посебно против Австрија, кога Сабицер во лев полупростор не уништи), лоши се на длабински топки, лесно е да им направиш простор измеѓу бековите и централните дефанзивци, па не би требало да имаме многу проблем.

Само Барди и Елмас нека не претеруваат со дриблинзи и шутеви од далечина за да се покажат на Градски, затоа што имаат квалитет да дадат топки да ги извадат сите слабости на Исланд на површина. Често сакаат непотребно да солираат во репрезентација, посебно Елмас.

И добро е што Исланд сака да игра и се труди кога може со повеќе играчи да се префрли на протовничка половина. А против Ромснија многу беа лоши во транзиција од напад во одбрана.

Kajgana Shop

На врв Bottom