Љубовни проблеми во време на Корона

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Ајде да ја разглобиме постапката која е толку пакосна и злобна:
1. Раскинала;
2. Имал секс со друга личност во одреден временски период;
3. Сфатила дека сака да се врати со првичната личост;
4. Го побарала.

Страшна постапка морам да признаам, вади ја кладата мораме да ја запалиме за да не се шири ова вештерство.
Ниту прв/а, ниту последен/на кој/а на свои 25 години има дилеми за врската во која се наоѓа и решава да ја прекине за да се стекне со други животни искуства. Откако сфатила дека погрешила го побарала. Толку.
Епа во тоа е проблемот, што го побарала. Тоа што решила да му раскине и да се ебе со други е нејзино легитимно право. Ама штом се одлучиш на таков потег на секоја нормална личност треба да и биде јасно дека од тоа нема враќање назад.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.881
Ок. Вие професионалците дркајте.
Ne za profesionalci tuku ja kleckal 3 godini. Uste ednas dva pati ne menuva mnogu, a ke izgubi prilika, zlatna prilika koja ne veruvam deka ke mu se pruzi uste ednas , barem ne so nea. I za sto, za edno ebanje,dve?
Neznam za nego, jas mnogu poinaku bi izigral ,bi go zrtvuval toa ebanje :sneaky:.
Kako bese onaa reklamata za mastercard.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.881
Тоа за тебе може да биде ВПШ, затоа играј паметно. :sneaky:
Daleku sum jas Dambi od VPS, ne se sekiraj. Na tvoe mesto za drugo bi se sekiral otkolku dali e nekoj vps ili ne. Da ne te citame vo bliska idnina so vakvi srceparatelni postovi, na tamu mi teras.
Автоматски споено мислење:

Kako!????
Umrevme od radoznalost, daj da citame..:icon_lol:
Ajde ke recime so ogled na godinkite so gi imas, najverojatno bi umrela.
Ili ako go citase postot na Sussaro, toa e pickin dim vo sporedba sto jas imam napraveno vo slicna situacija. Detska igra bi rekol.

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336
Daleku sum jas Dambi od VPS, ne se sekiraj. Na tvoe mesto za drugo bi se sekiral otkolku dali e nekoj vps ili ne. Da ne te citame vo bliska idnina so vakvi srceparatelni postovi, na tamu mi teras.
Mene me preskokna so odgovorot namerno Ili go zaboravi nacinot na koj bi igral poinaku?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.881
Mene me preskokna so odgovorot namerno Ili go zaboravi nacinot na koj bi igral poinaku?
Ne go zaboraviv, namerno ne go spomnav :cautious: .
Ili ajde vaka, sto ti vo vakva situacija bi go smetala za loso spored tebe, vekje ko te cesa gazeto. Sto bi te zdobolilo najpovekje? I nemoj da recis anal ili taka nesto, i sama znaes deka nisto ne ti bilo, naprotiv :sneaky:.

он би ја оженил би и направил дете и би се развел.
Da de, uste alimentacija da i plakjam na kuckata.

Ajde @pozdrav eden topol ,bas me interesira sto tebe vo takva situacija bi te zdobolilo vo dnoto na dusata, bi te povredilo najpovekje. Koj e tvojot strav. Barem dali bev blisku.

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336
Ne go zaboraviv, namerno ne go spomnav :cautious: .
Ili ajde vaka, sto ti vo vakva situacija bi go smetala za loso spored tebe, vekje ko te cesa gazeto. Sto bi te zdobolilo najpovekje? I nemoj da recis anal ili taka nesto, i sama znaes deka nisto ne ti bilo, naprotiv :sneaky:.

Da de, uste alimentacija da i plakjam na kuckata.

Ajde @pozdrav eden topol ,bas me interesira sto tebe vo takva situacija bi te zdobolilo vo dnoto na dusata, bi te povredilo najpovekje. Koj e tvojot strav. Barem dali bev blisku.
Ah be Vlade, mangupiste si golemo ...jas sovet mu dadov na deckoto, a tebe prasanje ti postaviv:)...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.881
Ah be Vlade, mangupiste si golemo ...jas sovet mu dadov na deckoto, a tebe prasanje ti postaviv:)...
Ne sum mangupiste, daleku od toa. Ali ne sum ni nekoj so koj bi si igrale ashici.
P. S i jas ti postaviv prasanje. Tvoeto e pobitno posto doagja direkt od zenska psiha. Sto tebe najpovekje bi te povredilo vo vakva situacija. Sto ke ti zdozezi najpovekje, sto ke te zdoboli ali onaka stvarno ke te zdoboli. Sekako ne pravime muabet za fizicka bol, taa vrvi relativno brzo, minuti se vo prasanje. Sto bi te bolelo so denovi, meseci, godini?
P. S slobodno i drugite zeni neka se priklucat na odgovorot, neka ne si ja stegaat dusata. Da vidime kolku se iskreni okolu toa.

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
колку пати по ред имате сексуални односи?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.567
Ne sum mangupiste, daleku od toa. Ali ne sum ni nekoj so koj bi si igrale ashici.
P. S i jas ti postaviv prasanje. Tvoeto e pobitno posto doagja direkt od zenska psiha. Sto tebe najpovekje bi te povredilo vo vakva situacija. Sto ke ti zdozezi najpovekje, sto ke te zdoboli ali onaka stvarno ke te zdoboli. Sekako ne pravime muabet za fizicka bol, taa vrvi relativno brzo, minuti se vo prasanje. Sto bi te bolelo so denovi, meseci, godini?
P. S slobodno i drugite zeni neka se priklucat na odgovorot, neka ne si ja stegaat dusata. Da vidime kolku se iskreni okolu toa.
Abortus mozebi?!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336
Пак ми избегнуваш одговор...но еве јас ќе ти одговорам.....Ништо нема да ме боли, ама баш ништо.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.881
Пак ми избегнуваш одговор...но еве јас ќе ти одговорам.....Ништо нема да ме боли, ама баш ништо.
Dosta aman ziti se. Tebe te boli ako nekoj ti prereci na forum, ne pak drugo.

Sega ke si godime?
Tebe abortus te plasi? Pa ne abortiraj, rodi. Sigurno nema so sila na klinika da te svlecka :toe: .

Kajgana Shop

На врв Bottom