- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Ако е авион и кукла, треба се да и е простено?Aj ne zbori dva pati!! Sto ako zenskata e avion, kukla....more Vlade, ti na kolena ke ja molis i ke places da ti se vrati
mazi budali![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е авион и кукла, треба се да и е простено?Aj ne zbori dva pati!! Sto ako zenskata e avion, kukla....more Vlade, ti na kolena ke ja molis i ke places da ti se vrati
mazi budali![]()
Sakale ili nejkele, no si prostuvate kako papaniАко е авион и кукла, треба се да и е простено?![]()
Не генерализирај, маж безрбетник би простил вакви работи или евентуално дете од 15 години.Sakale ili nejkele, no si prostuvate kaka papani![]()
Ако ја љубиш, прости и. Не е сапун да се потроши бре мајката....Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
И да било така како што ти ја толкуваш поканата за кафе и видување (а не би рекол), пак @Sussaro испаѓа победник.- да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,
- таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,![]()
...да да, со знамето во рака!И да било така како што ти ја толкуваш поканата за кафе и видување (а не би рекол), пак @Sussaro испаѓа победник.
Зашто носиш вакви заклучоци за други луѓе. Може неколку чекале ред кај него тој период....да да, со знамето во рака!![]()
...јас само се надоврзав на приказната, а заклучок само од пишаното, никако заклучок за луѓето, само се поставив од другата страна како женско!Зашто носиш вакви заклучоци за други луѓе. Може неколку чекале ред кај него тој период.
...да да, со знамето во рака!![]()
Ете се постави oд другата страна на приказната како женско, ти го прочитав мислењето само нешто не ми е јасно....јас само се надоврзав на приказната, а заклучок само од пишаното, никако заклучок за луѓето, само се поставив од другата страна како женско!
Зарем има нешто попонижувачко од тоа маж да одбие жена за секс?да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,
Како би се чувствувала ти доколку твојот бивш дечко, незадоволен од сексуалниот живот со моменталната девојка, ти се јави и посака да има секс со тебе? Ќе прифатиш, знаејќи дека во неговиот кревет има некоја друга?таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,![]()
Еден логичен одговор зошто би се чуствувала она јако ќе и биде помислата дека моменталната женска сака да ја изневерува со нејзе.Зарем има нешто попонижувачко од тоа маж да одбие жена за секс?
Како би се чувствувала ти доколку твојот бивш дечко, незадоволен од сексуалниот живот со моменталната девојка, ти се јави и посака да има секс со тебе? Ќе прифатиш, знаејќи дека во неговиот кревет има некоја друга?
Da ima seks so nekoja nejzina drugarka.Зарем има нешто попонижувачко од тоа маж да одбие жена за секс?