Skopje East Gate

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На почеток ќе има гужва после ќе стагнира.
Преголемо, а без привлечни брендови за поголемиот број на посетители.
C&A, Primark, Foot locker, Decathlon, s.Oliver, Everlane, Uniqlo, TopMan, Asos...
Истиот муабет беше за сите молови до сеа, па ниеден не пропадна. Од набројаните едино ми фалат футлокер и декатлон, ама вајда како држава не сме атрактивни за нив.

Последно уредено:
Денес поминав покрај ИГ, дека не сум од Скопје. Гужва ме фана и на влез и на излез! Лудница! Тргни-запри по две метра, колони возила! Не се знае кој каде оди! Пешаци со самоубилачки тенденции! Родители грабнале децата за рака и на тоа убаво време ги носат во пувешницата ко демек на шопинг!
А најјако од се, ниту еден што излегува не носи ќесиња "од шопинг" :ROFLMAO:

Не знам за вашиве импресии, ама мене како катна гаража ми изгледа од страна! Тоа огромниот видео бим и не помага нешто...
Барем Декатлон да го имаше може и ќе отидев. Вака никад, пу-пу скраја да е.

Истиот муабет беше за сите молови до сеа, па ниеден не пропадна. Од набројаните едино ми фалат футлокер и декатлон, ама вајда како држава не сме атрактивни за нив.
Никој не кажа дека ќе пропаднат, ама сигурно нема да е како на почеток.
Немаат нешто ново со што ќе привлечат голем број посетители. Обичниот народ ќе помине до тие неколку Ваикики, Теранова, Страдивариус итн

Приштина ќе има нов мол, така да и од таму ќе немаат купувачи.

Да бе будала е некој да фрли колку? Стотина милиони евра? Без да направи анализи на пазарот?
Не му берете гајле на ист гејт, ќе работи турбо. И да, најдобар мол е во Скопјево на 200км во околина

Да бе будала е некој да фрли колку? Стотина милиони евра? Без да направи анализи на пазарот?
Не му берете гајле на ист гејт, ќе работи турбо. И да, најдобар мол е во Скопјево на 200км во околина

Со оглед на тоа дека ги има скоро истите продавници од Сити Мол и дека најголемите потрошувачи (оние од косове) ќе имаат нов поголем мол, ДА, БУДАЛА Е!

Mnogu guzva na raskrsnicata pred EGM, policijata go blokirala vrtenjeto na levo prema parkingot na molot ama dobro e parkirav na ovoj diviot parking koj bese prepoln. Mnogu golemo dobro skockano guzvata vnatre ne se osejka toa e dobro ama i mnogu zaguslivo kako da nema ventilacija ili istata nemoze da postigne (ama mozebi oti i vremeto bese toplo). Dukani pregolemi no osven 2 3 brenda se drugo e isto kako city mall samo sto vo EGM dukanite se 2:1 pogolemi od CM a nekoi i 3:1. Pustat i bez sertifikat koga ke im se nasobere guzva pred vrata moze da fleze sekoj i mnogu od Albancite ne mnogu tuku nikoj od niv ne nose maska a kaslat kako reno koga pali zimno vreme. Edinstveno sto nemozev da svatam e sto vo cel trfovski pronajdov samo edno WC i pred nego imase redica od 10-15 mazi i zeni vo red pa me zanima dali e samo edno onaa koga flevas od glavnio vlez na toj sprat, posto na gorniot nema wc a na podzemjeto kaj sto e super tineks tamu ne ni vidov. To e to kako za prvi impresii.

Со антиген тест дали пуштаат ? Или мора вакцина ?

Mnogu prljavo po hodnici, nedovrsheno vo gradba I poluprazni dukani so roba.Nekolku novi marki no izgor skapi, palto 49000.
Vo vozduhot ne mirisase na novo I chisto, tuku smrdese, ventilacija slaba, zagrevanje nikakvo.
Osven goleminata se drugo e pod moite ocekuvanja.

Mnogu prljavo po hodnici, nedovrsheno vo gradba I poluprazni dukani so roba.Nekolku novi marki no izgor skapi, palto 49000.
Vo vozduhot ne mirisase na novo I chisto, tuku smrdese, ventilacija slaba, zagrevanje nikakvo.
Osven goleminata se drugo e pod moite ocekuvanja.

Ги имаш нови Reserved, Cropp, Mohito, Sinsay, House, DeFacto... со 49000 ќе се облечеш цела фамилија за 4 сезони

ГТЦ е буквално златна кокошка на која што не и даваат да несе јајца.
Убедливо најдобра локација, топ големина, со добро средување - реставрација. ГТЦ може да ги "затвори" сите молови.
Штета што го оставија да пропадне.
А ни фали таков отворен среден трговски центар. Башка што на сам плоштад е.
На ГТЦ му фали само WC...
Всушност, на цел град му фали WC.
Се фалат со глупи ебани капитални проекти, едно мочано јавно WC нема, макар и со плаќање. Скопје „големиот“ град, тешки железни опинци го водат.
Но, битно 50ка поминува под ГТЦ.
Апсолутно се согласувам, ГТЦ е далеку подобар, поздрав и побезбеден од сите затворени молови.

На ГТЦ му фали само WC...
Всушност, на цел град му фали WC.
Се фалат со глупи ебани капитални проекти, едно мочано јавно WC нема, макар и со плаќање. Скопје „големиот“ град, тешки железни опинци го водат.
Но, битно 50ка поминува под ГТЦ.
Апсолутно се согласувам, ГТЦ е далеку подобар, поздрав и побезбеден од сите затворени молови.
Одличен е ГТЦ..Во подрумот и приземјето избиваат фекалии и во 21 век имаат болви...

Ова Левант на Мила Царовска од делот за храна прво ќе пропадне, човек нема да нарача од таму дури жал ми паѓа за вработената што прима нарачки

Со антиген тест дали пуштаат ? Или мора вакцина ?

Сликај само туѓа потврда од вакцинација ако ти е целта влез, не гледаат детално само да видат дека е потврда

Сликај само туѓа потврда од вакцинација ако ти е целта влез, не гледаат детално само да видат дека е потврда
Има внатре инспекција која врши контрола на сертификат за вакцина, да скенира QR-кодот или јок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom