Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Амбициозниот Конте во шампионски Тотенхем.

Плачкото кој ќе се бори за топ 4 у Премиер а во Италија ќе се прошеташе до титулата со распаднатиот Интер.
Тука завршува муабетот за неговата амбициозност и проектите што Интер не му ги гарантирал.
Porazitelno za nas ke e ako stvarno imaat sampionski proekt, trgam na strana toa sto e pretesko da se desi oni da osvojat titula, ama ako investiraat i odat po ona sto e dogovoreno so trenerot, toa e porazitelno za nas mnogu, zasto za Totenhem pravime muabet.

Ke vidime dali go napravil praviot izbor ili oni ke si teraat po staro, vo takva situacija i glupo bi bilo zaminuvanjeto od Inter, iako toa sepak pod difolt si doagase radi prodazbata na igracite i totalnoto otsustvo na gazdite od klubot koe traese godina dena, i seuste trae.

Na krajot od denot Inter e nas predmet na interes, fakt e deka so ovie gazdi i vakvo rabotenje terame nakaj banter period povtorno, poise ideme nataka otkolku u obraten (posakuvan) pravec.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.078
Со најјакиот состав им влагаме на Шериф. Ќе квичат ли?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.228
Поени од реакции
13.141
Што све промаршија...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Лаутаро уствари е Кореа за сиромашни...

Ја не знам од колку шанси дава гол типацов.
Еве ме мрзеше да барам, колку минути имаат аргентинциве и каков учинок за тимот... 1 гол има више у х2 или х3 минутажа сигурно.

Ајде сеа доволно го изнаругав, нека збрца 2 комада у 2ро.

Фала, пријатно.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Џеко само каква топка спушти браво, ама не му е првпат вака глупо да шутира директно во голман сам пред гол.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Mental midgets се ликовиве. Мислам дека да им се тргне голманот, пак ќе лупаат во статива цело полувреме. Претходно имаа ваква неверојатна блокада во Серие А, пред претходната сезона со Конте.
Сега е очигледно дека се преплашени да испаднат пак од групи, па промашуваат шанси од кои е потешко да не се даде гол.

Нека се стегнат и нека влезе една или две.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Права уметност е денес Видал, играч не помина покрај него утакмицава, и за голов заврши голема работа во пакет со Брозо.

п.с. Барела шо напраи за голов :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Две нека бидат хехе
Еве бе еве. :icon_lol:

Шкринијар секогаш кога ќе даде гол, изгледа како да му се родило прво машко. Не знае кај се наоѓа, не знае што да прави, али е пун ентузијазам. Права машина.

Kajgana Shop

На врв Bottom