Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Nese razbravme ja ima...od vcera za site uredi sto gi pravi gree ovaa posledna verzija
Probaj disable/enable na app ili resrt na telefonot
Denes na 2 tosot edna eco edna lclh i edna neoSmart napraviv update na site ima

Сум пробал и рестарт на апликацијата и на телефонот, не помогнало.
Пак да напоменам ова е апликација од Tosot, не е од Gree, па можеби тоа е причината .. ?

Сум пробал и рестарт на апликацијата и на телефонот, не помогнало.
Пак да напоменам ова е апликација од Tosot, не е од Gree, па можеби тоа е причината .. ?
I jas ja imam ewpe
Na nea ima 1gree/1tosot/1neo

Attachments

• Screenshot_20211103_174644_com.gree.ewpesmart.jpg
    Screenshot_20211103_174644_com.gree.ewpesmart.jpg
    166,4 KB · Прегледи: 24
Порадувајте се уште малку на климиве,додека не почнала рестрикцијата на е.енергина и не почнале минусни температури,а потоа пак ќе ми се вратите на дрвцата...и ќе им се радувате...

Pomina izborite i sega doaga najjakoto.

Pomina izborite i sega doaga najjakoto.

Epa ova se ocekuvase nie kako sturecot...i mravkata site se snabduvaa zemjata gorese murtinci odmor si teraa....
Epa eve go epilogot....

Ima cudnis ljudi danas koji se raduju tudjoj nesreci, svasta zemlja drzi.
Не е туѓа несреќа,туку наша на народот,што избра вакви луге на власт,но вас ви одговара оти со субвенциите за клими од 10 млиони ви ги наполнија џебовите,наместо да ја гасифицираат државава и градов, е тоа ти се вели Будалаштина

Едно нубско прашање која снимка ја има најдобрата слика 4К ,blu ray,ultra HD ...(не ми се смејте за прашањето)

Едно нубско прашање која снимка ја има најдобрата слика 4К ,blu ray,ultra HD ...(не ми се смејте за прашањето)
4K, ако гледаш на 4К телевизор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom