Фан Клуб: Интер

Мачно, по средина неможеме да пробиеме густо е, по бековски позиции господ на помош.

Санчез на местото на Кореа, Сенси на местото на Чаланоглу у Дармиан на местото на онај глупион.
Овај кореа че испадни Хернандез. Тешка превара од играч. За Дамфрајс да не прајме муабет, по 1 милион да му даваат од центаршут, че треба во социјално да се пријави, ебаму крфта глупа.

Удинезе се како меѓународен бодибилдинг клуб. Изгледа ко да ги собрале за рагби да играат.

Добро играат, ама им треба што побрзо гол. Мачни се за пробивање овие.
Барела му кратат од плата по подавање изгледа. Машина е типот, ама ова не беше негово полувреме, постојано касни за пола чекор.
Кореа пак невидлив. Подобар беше во Лацио, не знам што е проблемот со него. Не дека и таму беше прв играч во тимот, ама беше многу поопасен. Можеби му треба време.

Како да играш против човек наречен Успех? Братот има вродена самодоверба иако изгледа како да е излезен од Double Dragon играта од 90-те :D

Последно уредено:
Дамброзио for the win?
Автоматски споено мислење:

Дамфриз и Кореа кога комбинираат делува полошо од најлошо. Два играча мање сме.

Аууууууууууу овој Дамфриз тешко ботле.
Сериозно ми иде на живци.

3ца инвалиди и Џеко.
Тоа е летното меркато на Интер срочено во една реченица :)
Уста погана сум у пм....
:D :D :D
Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Не можам да му ја гледам тоа Порнхаб фацата кога дава гол, подобро нека асистира.

Како да играш против човек наречен Успех? Братот има вродена самодоверба иако изгледа како да е излезен од Double Dragon играта од 90-те D
Пак нека го вадат Успехот од игра.

Санчез на местото на Кореа, Сенси на местото на Чаланоглу у Дармиан на местото на онај глупион.
Овај кореа че испадни Хернандез. Тешка превара од играч. За Дамфрајс да не прајме муабет, по 1 милион да му даваат од центаршут, че треба во социјално да се пријави, ебаму крфта глупа.
Арно само ве читав,кој кур ме натера да зеам да пишувам :pos: :sramezliv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom