Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Точно им истекоа и затоа невидена гужва се создаде денес пред влезот на EAST GEL MOL бидејки не можеа да влезат:https://www.facebook.com/eastgatemall.mk/videos/1272792903191320

читав нешто дека ги кракнале фејковиве па ме интересира дали некој сладоледџија случајно го изгубил. Ко што видов сите фејк ЕУ Дигитал сертификати генерирани после 15 септември ги избришале и мора да креираат пак на вакцинација мк.

читав нешто дека ги кракнале фејковиве па ме интересира дали некој сладоледџија случајно го изгубил. Ко што видов сите фејк ЕУ Дигитал сертификати генерирани после 15 септември ги избришале и мора да креираат пак на вакцинација мк.
Ништо страшно,низ историјата хакерите секогаш биле еден чекор понапред така што ќе има секогаш под наводници поголема заштита поради пробивање на претходната и некој кој што ќе ја пробие таа заштита.На крај се знае кој ќе победи во оваа битка бидејки ДОМАШЕН ЕСАП НА ПАЗАР НЕ ОДИ.
Автоматски споено мислење:

Да бев на твое место наместо да губев време на форумов ќе си отидев во Банско на одмор каде што моментално може да се најде хотел и за 350 денари од ноќевање со вклучен базен.Само за споредба кога бев последен пат во 2018 година под 10 евра немаше сместување ни во приватна куќа а не пак во хотел:https://fokus.mk/vo-hoteli-vo-bansk...nbsXI891ShbKx075XqIYhT-NkGUvJoD_VzEyY3pQHYpfQ

Последно уредено:
Ништо страшно,низ историјата хакерите секогаш биле еден чекор понапред така што ќе има секогаш под наводници поголема заштита поради пробивање на претходната и некој кој што ќе ја пробие таа заштита.На крај се знае кој ќе победи во оваа битка бидејки ДОМАШЕН ЕСАП НА ПАЗАР НЕ ОДИ.
Автоматски споено мислење:

Да бев на твое место наместо да губев време на форумов ќе си отидев во Банско на одмор каде што моментално може да се најде хотел и за 350 денари од ноќевање со вклучен базен.Само за споредба кога бев последен пат во 2018 година под 10 евра немаше сместување ни во приватна куќа а не пак во хотел:https://fokus.mk/vo-hoteli-vo-bansk...nbsXI891ShbKx075XqIYhT-NkGUvJoD_VzEyY3pQHYpfQ

фала али не ми е тоа у план моментално.

До минатата недела имаше 42.945 позитивни, до оваа недела 45.621 (корекција). Разлика 2.676.
До минатата недела имаше 11.253 позитивни вакцинирани, до оваа недела 12.375 (корекција). Разлика 1.122.
Предпредминатата недела 37%, предминатата недела 41.3%, минатата недела 43.4%, а оваа недела 41.9% од сите позитивни биле вакцинирани.

До минатата недела имаше 1.506 починати, до оваа недела 1.592. Разлика 86.
До минатата недела имаше 260 починати целосно вакцинирани, до оваа недела 282. Разлика 22.
Предпредминатата недела 27.8%, предминатата недела 24.7%, минатата недела 21.8%, а оваа 25.5% од сите починати биле вакцинирани.

46 отсто од граѓаните над 18 години примиле две дози вакцина.
35 отсто од популацијата во државата примила две дози вакцина.

Не правам повеќе штети/штити преметки за да не се лутат некој.

Последно уредено:
Позитивно е ова, Тенеке има се помалку фокус на темава.
Ако сака да остане и понатаму најголем антиваксер на темава ќе мора да го задржи фокусот затоа што постои реална можност Ронче да му го одземе приматот (читај на претходната страна). :sleep:

Се префрли малку во политика.
Кога си стручњак, стручњак си за СЕ.:icon_lol:

Абе немам време иначе ќе видиш што е стручњак, ако се распишувам во љубов и секс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom