Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.002
- Поени од реакции
- 61.826
@Boom Shaka Lakka кропни ја сликата немој да ми агитираш тука 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто така и судиите го дадоа својот максимум со преку 12 директно поклонети бодови...„По неуспесите на Маурицио Сари“ а таа сезона човекот го извади максимумот со тоа што го имаше на располагање. Последен пат кога Јуве личеше на тим според мене беше со него.
Заминувањето на Роналдо го осакати нападот, ама ептен е глупо во Роналдо дава се бара кривица за недисциплината на одбраната. Кики дефанзивно не беше некој фактор.Бјанконерите "имаат сериозни проблеми во сите фази од играта, дури и во одбраната. Една од главните причини што се посочува е заминувањето на Кристијано Роналдо и поточно моментот кога тој го направи тоа. Португалската ѕвезда си замина на крајот од преоден рок и клубот немаше време да реагира и да најде достојна замена.
Dosta im bese na milanezive, vo nedela ide prviot poraz sezonava.
Искрено Дамбо повеќе го удри играчот на Емполи него Дамфрис а да не збориме дека и тоа на Емпли беше и шанса за гол али пак немаше доволно за пенал...Не можам да најдам видео од оваа ситуација каде денес низ Италија се споредува со ситуацијата за пеналот на Јувентус. Па ме интересира зошто не се јави ВАР и да им додели пенал на Емполи?
![]()
Истотака и за оваа ситуација од мечот Верона-Интер.
@Mondonico![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уште ли цимолиш бре?Не можам да најдам видео од оваа ситуација каде денес низ Италија се споредува со ситуацијата за пеналот на Јувентус. Па ме интересира зошто не се јави ВАР и да им додели пенал на Емполи?
![]()
Истотака и за оваа ситуација од мечот Верона-Интер.
@Mondonico![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има врска пошто тоа беа три пати почисти контакти кои не беа свирнати за разлика од непостоечкиот пенал кој му донесе вреден бод на Јувентус во борбата за тоа толку посакувано 6-то место и излез во ЛЕ.Баш дојдов да прашам за што зборува Андреацоли.
https://football-italia.net/andreazzoli-my-grandson-could-see-that-penalty/
@Джонтра Вохохолта не те разбирам, ако Емполи бил оштетен против Интер и Интер против Верона, што има врска тоа со пеналот на Јувентус?
Сега за борбата за опстанок или за борбата за ЛЕ? Одлучи се веќе еднаш.Има врска пошто тоа беа три пати почисти контакти кои не беа свирнати за разлика од непостоечкиот пенал кој му донесе вреден бод на Јувентус во борбата за тоа толку посакувано 6-то место и излез во ЛЕ.
Ај борба за 10то место, да нема љутишСега за борбата за опстанок или за борбата за ЛЕ? Одлучи се веќе еднаш.