Да, од гт контрол беа, немаше разлика со тие од претходно што доаѓаа зора-б.Od GT kontrol vo Skopje? Ne mi se veruva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, од гт контрол беа, немаше разлика со тие од претходно што доаѓаа зора-б.Od GT kontrol vo Skopje? Ne mi se veruva
Ima 3.5kw LG S12EQ Made in Turkey so Twin Rotary Compresor za 36.000 denariИма некое моделче со twin компресор испод илјадарче моментално? Па и кинеско да е....
Ima ogromna razlika, bidi sigurenДа, од гт контрол беа, немаше разлика со тие од претходно што доаѓаа зора-б.
Kade e razlikava ?Ima ogromna razlika, bidi siguren
Proveri go pecatot dali e na GT kontrol ili ne.Kade e razlikava ?
ti kazuam iskustvo, bea dobar den, popolni listot zema pari ostai fiskalna i zamina,
istoto go pravea i prethodno
klimava ne ja dzirnaa, del ne smenile, ne se javile ni da smenat
ne se zafrkavajProveri go pecatot dali e na GT kontrol ili ne.
ja mislam seriozno praime muabet, ti mi vikas gde je pecat 
Дај кажи колку има Soyal 3.5, и 5.5 на -7,-10, а чинат над 60кАко те загреат 2,9kw na -7 Бивалентна
нема тука 4,2kw на греење на -7...све испод 2,9kw ке дава под -7, само на ладење ке имаш 4.2kw, многу пари(53k) за малце музика е моделчево.
Прегледај го приврзокот 311293
Прегледај го приврзокот 311292
Како појаснување повеке инфо имаш овде, истиот компресор е vo modelite од 2 до 4,2кw
![]()
![]()
Тоа ти се вика Глуми Лудило за да ти земе париNe, pravat celosna dijagnostika na uredot, vnatresna/nadvoresna.
Imaat ured za dijagnostika na Gree.

Ti kolku piva zaraboti denivive.... ili nikoj ne te vika.Дај кажи колку има Soyal 3.5, и 5.5 на -7,-10, а чинат над 60к
А за неговите 30м2 му се сосема доволни,
Автоматски споено мислење:
Тоа ти се вика Глуми Лудило за да ти земе пари![]()
Zdravo...Zdravo na site
Kolkava e visinata na prostorot?
14 kmta i 14 kmcc se istite modeli, samo kmcc sklopuvano vo Kina, i isto se so LG kompresor.Nemozam da najdam servisno za Fujitsu KMCC no kako sto stojat rabotite na Eurovent KMCC e poslaba edinica od KGTA koja po servisnoto ima LG kompresor edno cilindricen, nema twin
Прегледај го приврзокот 311303
Прегледај го приврзокот 311301Прегледај го приврзокот 311302
Slobodno teraj so konzolna 5kw.со се галерија око 4.5 метри отприлика. Ама таа висина е на средна само, средина од кровот, по страните си спуштат висината на 2.40 мислам негде
Znaci so site drugi 5ki klimi nemozas da zgrees 80m2 osven so gree?Slobodno teraj so konzolna 5kw.
Jas imam Gree konzolna 5kw, gream 80m2 plus imam otvoreni skali.
Nemas problem so 5kw konzolna.