Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bosch ти е исто како да си купил Vivax AERI, во истата фабрика ги прават така да исто ти се фаќаblagodaram za preporakata, sepak se odluciv za bosch klima.
Еден Вестел и една ТЦЛ супер ќе ти бидеZatoa podaleku od Gree i oem Gree
Mnogu podobri/pokvalitetni/poekonomicni kineski brendovi se Midea ( Vivax ) Haier TCL AUX ( Vestel Turski )
Ova e 101%tocno....Od tolko mnogu strani zaklucivme deka najdobro zagrevanje vo zimnite i esenskite meseci e preselba vo afrika?
So zdravje da se sluzis so klimatablagodaram za preporakata, sepak se odluciv za bosch klima.
Се исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.Дајкинот?
Се исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.Дајкинот?
Абај.... без јас да гласам на анкетава Мицу победилеЗа сега има 15 одговори на мојата анкета, повеќето пишавте дека Mitsubishi Electric е најдобар бренд и дека Gree е најлошиот. Ви благодарам што учествувавте!
Шо е ова чрвеново сеа? Фери?Leka nokj
![]()
Neli ne ti raboti klimata, baraše sovet, dobi nekakov, no kako kanti da tropaat, nema povratna informacija što se sluči ponatamu.Се исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.
Автоматски споено мислење:
Се исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.
Gree imase vo prodazba kaj nas uste pred 8 godini, uste si bil malecok, U-Poeme model.Бооо сте се изнапишале....
Абај.... без јас да гласам на анкетава Мицу победиле
Шо е ова чрвеново сеа? Фери?
И од Мицу има една црвена веќе 5 години..... редно беше и Грее да почните црвени да вадите![]()
Се исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.
Автоматски споено мислење:
Па еве одговорив, не бил проблемот во климата туку во броадлинкот (мерачот на ел.енергија) во кој е уклучена климата.Neli ne ti raboti klimata, baraše sovet, dobi nekakov, no kako kanti da tropaat, nema povratna informacija što se sluči ponatamu.
Се случува, особено ако имаш говорен асистент као Сири, Алекса или Гугл-хоум и не те свати што сакаш да му кажеш да исклучи.... па ќе ти ги исклучи сите смарт штекериСе исклучил броадлинкот и тоа на 4 клими, прв пат ова ми се случува по снемување на струја.
Па еве одговорив, не бил проблемот во климата туку во броадлинкот (мерачот на ел.енергија) во кој е уклучена климата.