Гледам сите испердашенипа треба да бидете, за беспари пердашам антиваксери, тоа не е мала работа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам сите испердашенипа треба да бидете, за беспари пердашам антиваксери, тоа не е мала работа.
Се си во право и мене си ми ОК, не си за присилна вакцинација на витките и сексуално активни луѓе, за разлика од љубоморните.Знам дека 75% штити од хоспитализација и 85% од смрт. Case closed стручњаку.
Не сум многу по статистики за оваа пандемија, пошто се исти ко политичките анкети, истите кои ги порачуваат, ги прават и презентираат.Знам дека 75% штити од хоспитализација и 85% од смрт. Case closed стручњаку.
...кај нас треба да има национална програма за следење на секој кој е вакциниран со антиковид вакцина да по извесно време истиот биде повикан и испитан дали има развиена антитела, да му се испита хемостаза и да му се направат други лабораториски анализи,
...кај нас треба да има национална програма за следење на антитела на прележаните од К19,
...сето тоа да биде испланирано и поврзано со вакцинацијата со антиковид вакцини на населението, не секој може да прими втора доза, трета доза или било која бустер доза,