Секако ќе си гледаме на интернет шо сакаме нека шетаат полжави.Гласајте што натпревар сакате да гледате од ЛШ на МРТ 1.
slovenia 2 ke ti bide cel den blokirana radi sportovi i serii taka sa podobro da ne ja pustaatRegistriran na telekabel nova sport..a zosto ne gi pustat hrt3 i slovenija 2 gi registrirale a ne gi pustaat ..ima dosta sport posebno na slovenija 2
Пишав за ова и во темата за Arena Sport.Ќе се отвараат нови Арена Спорт Премиум канали од 1 до 3 од Недела.Вајда сите утакмици на најаките тимови ќе одат на овие премиум канали што според мене е премногу глупо колку само повеќе пари да се извлечат ама сепак мораат и они некако да ги вратат тие пари за премиер лигата и за тоа што дадоа дебели пари.Воа е прочитано од српскиве форуми.
Прегледај го приврзокот 310555Прегледај го приврзокот 310554Прегледај го приврзокот 310553
Najdobro info ke dobieme od arenasportНе ми е јасно сега воопшто овие Arena Premium канали читам луѓе во Србија коментираат дека се целосно нови канали а не замена зa Аrena Sport 6, 7, 8 додека Телеком Мк вика дека 6, 7, 8 ќе се сменат во Premium 1, 2, 3. Koј кажува точна информација?
Прашав на FB порака чекам одговор од Arena Sport.Najdobro info ke dobieme od arenasport