Odlicna klimaМоже ли да предложите економична инвертер клима до 22/23000ден. за просторија од 16м2 во стан со изолација и пвц прозори?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna klimaМоже ли да предложите економична инвертер клима до 22/23000ден. за просторија од 16м2 во стан со изолација и пвц прозори?
GLUPOSTI PIŠUVAŠ!!!!!! Gledaj toa što ti rekov, će se začudiš kolku pogrešno pišuvaš!!!!!Tocno.
Znaci za fikisiran broj na vrezi treba fiksiran napon,ama ako sakame da gi promenime vrteezie mora da primi komanda od tranzistort,a tranzistorot ke ja promeni komandata od varjabilnosta na naponot,pomala ili pogolema.
Znaci kompresorot e varjabilen,vrz baza na varjabilniot napon.
I do sto dojdovme?
Eve eden izvaden citat.GLUPOSTI PIŠUVAŠ!!!!!! Gledaj toa što ti rekov, će se začudiš kolku pogrešno pišuvaš!!!!!
Golema rabota podeli 3 so 60 ete ti vo Hz ili 1/20 Hz.A sto ako e impulsot na 3min.
Ednostavno grdo mi e nesto sto vrti da e izrazeno vo Hz,ne logicko i neprirodno.Golema rabota podeli 3 so 60 ete ti vo Hz ili 1/20 Hz.
Skaran si malce so fizikava pogotovo so elektrikava.
Ako go gledaš preku PWM modulot što mu dava pobuda na motorot togaš i mora da bide izrazeno vo Hz.Ednostavno grdo mi e nesto sto vrti da e izrazeno vo Hz,ne logicko i neprirodno.
Na profesor napisi mu hz mesto rps,pagas ko krusa na ispit.Ako go gledaš preku PWM modulot što mu dava pobuda na motorot togaš i mora da bide izrazeno vo Hz.
Pri postoecka merna edinica,upotrebuvas izmislena merna edinica.Ovde ti si krušata ama ne osećaš!
Многу ефтино тоа за 7kw клима!?Гледам на реклама клима инвертер, 24000 btu, scop 4, 5 години гаранција, за 35000 денари. Вреди ли тоа или да одам на малку послаба клима, од попроверен бренд, за слични пари?
Потребно ми е да загрева 60м² во куќа без термоизолација, со дебели ѕидови
Sigurno e tesla,vox,st,fuego,favorit...Многу ефтино тоа за 7kw клима!?
Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi praviДа, Фаворит, не сум напишал, се извинувам
*Od favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osven Tv koi idat od ChinaOd favorit cela programa ja pravi Vestel turcija osvem Tv i klimi koi idat od China e sega dali aux dali Tcl ili nekoj dr.ne znam.koj gi pravi