- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.215
- Поени од реакции
- 8.314
Тоа да приметив али овој е трескање од земја нз дали ти е гледан ?Sci-fi драма*
Само тоа и снима Вилнев
Arrival, Blade Runner 2049, Dune
Тоа да приметив али овој е трескање од земја нз дали ти е гледан ?Sci-fi драма*
Само тоа и снима Вилнев
Arrival, Blade Runner 2049, Dune
Ах, не ми е, ако е добар да го ставам на вочлистТоа да приметив али овој е трескање од земја нз дали ти е гледан ?
девастирана за болдвин, а за утепаниве никој не е, они се колатерална штета.Еве добра нишка во која е објаснето која е улогата на актерот кога се работи за користење оружје на сет:
Прочитај ја целата нишка.девастирана за болдвин, а за утепаниве никој не е, они се колатерална штета.
Одлична нишка. Ние снимавме пред две години филм во кој армијата соработуваше со нас и имавме куп оружје за некои сцени, но во професионални услови ништо не може да се случи. Иако сме папокот на светот сепак се придржуваме по стандарди. Макар и да е за еден кадар во кој треба да се прикаже пиштол или слично мора да викнеш оружар (кај нас тоа го прави еден ветеран кој доаѓа со екипа во зависност од тоа колку оружја се во прашање). Се ова се спрема во претпродукција - цела екипа добива план на снимање и знае кои реквизити ќе се користат каде и кога, и во деновите кога е инволвирано оружје не се почнува со проби и снимање додека не одобри оружарот. Сега цел фокус е на Болдвин и читам некои веќе почнале да му копаат ствари од минатото.Еве добра нишка во која е објаснето која е улогата на актерот кога се работи за користење оружје на сет:
Жално е тоа, затоа и го напуштив Твитер, ми се згади од вакви работи. Сега отворам само кога има некоја вест што ме интересира, избегнувам да читам коментари.Сега цел фокус е на Болдвин и читам некои веќе почнале да му копаат ствари од минатото.
да, сигурно. Блејд Ранер не вреди ич. Нареден пат пред да гледам некој ќе се консултирам со тебеСамо Incendies и Prisoners вредат од Вилнев.
Prisoners е одличен, Incendies е неверојатен, ме извади од памет филмот на времето. Blade Runner ти е многу кул филм, еден од ретките римејк филмови кои ме немаат разочарано.Само Incendies и Prisoners вредат од Вилнев.
дај бе не се праи спилберг жити све, само тие вределе ... океј, земал стаил слика на ѕид од богзнае кој и да беше сместа сакав да ја заборавам таа фабулозна глетка од можда најлошиот ѕид после тој на плачот, и готово, све он знаел што е добро а што не во филмската индустрија, што вредело а што не. Прекини.Само Incendies и Prisoners вредат од Вилнев.
Ок ете на форум нема си го кажам сопственото мислење, како ќе кажеш ти господине шериф Урко кој пишува беседи и празни експертизи само затоа што не го спомнав големиот Arrival кајшто збореа со марсовци и рекоа дека ќе дојдат еден ден.дај бе не се праи спилберг жити све, само тие вределе ... океј, земал стаил слика на ѕид од богзнае кој и да беше сместа сакав да ја заборавам таа фабулозна глетка од можда најлошиот ѕид после тој на плачот, и готово, све он знаел што е добро а што не во филмската индустрија, што вредело а што не. Прекини.
Запиши си го ова друг пат коа ќе паметуваш у фк Интер и општо секаде низ интернетот.Не си ги претставувај сопствените ставови ко универзално прифатен став од секого, само тие вределе и толку, едноставно така мора да е. За вкусови не се дискутира, ама дека само тие вредат од него маломорген, тоа што не ти се допаднал некој филм или не си бил способен да го сфатиш, или не си се замарал да го сфатиш зашто темата ти била досадна, под дифолт не го прави тој филм лош, нити пак дека едноставно не вредел.