Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaebavaj, haha i vo kosharka ne go sudeja ona faulЧист фаул, го влече за рамо......just Juventus things![]()
Ваљда судеше пенал над Абрахам пошо овој другиот беше у офсајд, да немаше пенал ќе го поништеше голот ваљдаЗошто ја прекина акцијата глупаков?
Ne bese, zasto danilo mu ja podade, ne abraham.Ваљда судеше пенал над Абрахам пошо овој другиот беше у офсајд, да немаше пенал ќе го поништеше голот ваљда
Ваљда можеше да остави акцијата да иде до крај, да свирне пенал ако нема гол, ако има гол да провери дали е офсајд.Ваљда судеше пенал над Абрахам пошо овој другиот беше у офсајд, да немаше пенал ќе го поништеше голот ваљда
Едно од дебилните правила за офсајд што мора да се сменат.Ne bese, zasto danilo mu ja podade, ne abraham.
Епа можеше али пак ќе кажам, Јувентус и се е можноВаљда можеше да остави акцијата да иде до крај, да свирне пенал ако нема гол, ако има гол да провери дали е офсајд.
Ne bese, zasto danilo mu ja podade, ne abraham.
Мое мислење, виде мал контакт над Абрахам, и кога го виде после тоа и вториот контакт на Микитаријан, не се двоумеше и не ни дочека да види шо како ќе се дешава. Не ни ја гледаше топката мислам.На која основа свирна пенал Орсато пред да биде даден гол од Рома, при ВАР, свирна одма пенал иако очигледно беше дека Рома се во шанса за гол.
Каков ретардиран судија мајко мила.
Дали навистина им го поништи голот за да свирне пенал?Па ако прекинуваш акција со шанса за гол тогаш единствена причина е црвен да дадеш.