Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Чист фаул, го влече за рамо......just Juventus things :icon_lol:

Над Абрахам не, офсајд нема(Данило), Мкхтаријан повеќе од можно.

:bravobe: :bravobe:

На која основа свирна пенал Орсато пред да биде даден гол од Рома, при ВАР, свирна одма пенал иако очигледно беше дека Рома се во шанса за гол.
Каков ретардиран судија мајко мила.

Хахахха беше предодреден пеналов да биде промашен, за да го ругаме судијава што не почитува предност.

Ваљда судеше пенал над Абрахам пошо овој другиот беше у офсајд, да немаше пенал ќе го поништеше голот ваљда
Ne bese, zasto danilo mu ja podade, ne abraham.

Ваљда судеше пенал над Абрахам пошо овој другиот беше у офсајд, да немаше пенал ќе го поништеше голот ваљда
Ваљда можеше да остави акцијата да иде до крај, да свирне пенал ако нема гол, ако има гол да провери дали е офсајд.

Едно од дебилните правила за офсајд што мора да се сменат.
Автоматски споено мислење:

Ваљда можеше да остави акцијата да иде до крај, да свирне пенал ако нема гол, ако има гол да провери дали е офсајд.
Епа можеше али пак ќе кажам, Јувентус и се е можно :icon_lol:

Нејсе, со ова шутче што го извади овој посраниов Веретут заслужија :D

Офсајд немаше таму, но можно е тука да е суден пенал. Па после со вар да е гледано се што следи. Со вар е „поништен“ пенал на Абрахам, зашо нема, па гледаат офсајд(кој повторно го нема), и го досудуваат пеналот, но над Миктаријан.

Дали навистина им го поништи голот за да свирне пенал? :pos: Па ако прекинуваш акција со шанса за гол тогаш единствена причина е црвен да дадеш.

На која основа свирна пенал Орсато пред да биде даден гол од Рома, при ВАР, свирна одма пенал иако очигледно беше дека Рома се во шанса за гол.
Каков ретардиран судија мајко мила.
Мое мислење, виде мал контакт над Абрахам, и кога го виде после тоа и вториот контакт на Микитаријан, не се двоумеше и не ни дочека да види шо како ќе се дешава. Не ни ја гледаше топката мислам.

Дали навистина им го поништи голот за да свирне пенал? :pos: Па ако прекинуваш акција со шанса за гол тогаш единствена причина е црвен да дадеш.

Ова не беше шанса за гол. Ова беше гол.
Паднат голман, 7м гол и Абрахам на 3м од линијата.
Не знам кое е објаснувањето за ова. Пребрзо свирна иако има ВАР.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom