Де бе, зашто уште нема никакви резултати од SEC, а штабовиве веќе и до 50% некаде велат дека пребројале.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѓорче не е сигурно но дпмне се во блага предност, Бутел исто.+Ѓорче. Неофицијално, од околу 30% избројани гласови, водат со над 1000 гласа. А разликата во гласови со секое ново избирачко место расте.
Ќе видиме, во прогнозата ги пишљв за вмро и така мислам ќе заврши, ама еве денес други информации доаѓаат од кај комуњариве. Наводно вмровците биле поделени и имало некои групи во лисиче кои одработувале контра тимчо.Аеродром, Гази Баба и Кисела Вода најверојатно ќе одат за дпмне.
Во 8 ноември прееска кај Тоше Арсов апла се гледаше како симнуваат луѓе што се донесени да гласаат, некаде околу 6 и нешто беше овоа.Во неколку од помалите населби (Чардаклија и тн) како што разбрав е 3 спрема 1 за ВМРО
И Карпош веројатно кај ВМРО ќе иде.
јас бев саркастиченДечкото од Левица е 100 класи изнад сите кандидати заедно таму. Штета огромна.
Ако не ние, секој втор еОд кај ги имате информацииве ако не дремете по штабови?
Па изгледа овие од штабовите на тепка бројат.Де бе, зашто уште нема никакви резултати од SEC, а штабовиве веќе и до 50% некаде велат дека пребројале.
Не е на тепка, ги имаат они резултатите пред да стигнат у ДИК.Па изгледа овие од штабовите на тепка бројат.
Интересното е сите имаат пријатели, а никој не вика ја сум тој пријател. Изгледа на форумов има само луѓе кој не се по штабови, а сите останати надвор од форумов се по штабови.Ако не ние, секој втор епа идат информации.
Абе ајде, нема врска...И Карпош веројатно кај ВМРО ќе иде.