- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.604
Де бе, зашто уште нема никакви резултати од SEC, а штабовиве веќе и до 50% некаде велат дека пребројале.
Ѓорче не е сигурно но дпмне се во блага предност, Бутел исто.+Ѓорче. Неофицијално, од околу 30% избројани гласови, водат со над 1000 гласа. А разликата во гласови со секое ново избирачко место расте.
Ќе видиме, во прогнозата ги пишљв за вмро и така мислам ќе заврши, ама еве денес други информации доаѓаат од кај комуњариве. Наводно вмровците биле поделени и имало некои групи во лисиче кои одработувале контра тимчо.Аеродром, Гази Баба и Кисела Вода најверојатно ќе одат за дпмне.
Во 8 ноември прееска кај Тоше Арсов апла се гледаше како симнуваат луѓе што се донесени да гласаат, некаде околу 6 и нешто беше овоа.Во неколку од помалите населби (Чардаклија и тн) како што разбрав е 3 спрема 1 за ВМРО
Дечкото од Левица е 100 класи изнад сите кандидати заедно таму. Штета огромна.И Карпош веројатно кај ВМРО ќе иде.
јас бев саркастиченДечкото од Левица е 100 класи изнад сите кандидати заедно таму. Штета огромна.
Ако не ние, секој втор е па идат информации.Од кај ги имате информацииве ако не дремете по штабови?
Па изгледа овие од штабовите на тепка бројат.Де бе, зашто уште нема никакви резултати од SEC, а штабовиве веќе и до 50% некаде велат дека пребројале.
Не е на тепка, ги имаат они резултатите пред да стигнат у ДИК.Па изгледа овие од штабовите на тепка бројат.
Интересното е сите имаат пријатели, а никој не вика ја сум тој пријател. Изгледа на форумов има само луѓе кој не се по штабови, а сите останати надвор од форумов се по штабови.Ако не ние, секој втор е па идат информации.
Абе ајде, нема врска...И Карпош веројатно кај ВМРО ќе иде.