Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ава Гарднер е една од најубавите жени што се појавиле на филмското платно, природна лепота :backa:

Од друга страна, знам дека ќе ме начекате на нож за ова, али Одри Хепберн никогаш не ми била нешто посебно, преисфорсирана карикатура, никогаш не сум го сватил хајпот околу нејзе...there i said it.

Ава Гарднер е една од најубавите жени што се појавиле на филмското платно, природна лепота :backa:

Од друга страна, знам дека ќе ме начекате на нож за ова, али Одри Хепберн никогаш не ми била нешто посебно, преисфорсирана карикатура, никогаш не сум го сватил хајпот околу нејзе...there i said it.
Добро.

Тома, да, ама за Нечиста крв грех предака ама баш никаде не можам да најдам линк?

Францускиот BAC Nord (The Stronghold на англиски) е интересен филм, посебно акционите сцени.

Како е снимен, ептен ме потсеќаше на францускиот Les Miserables што беше номиниран пред 2 години за Оскар. Го има на Нетфликс.

Thank me later. :D

Screenshot 2021-10-18 at 15-15-20 Ana de Armas’ Bond Girl dress gets sold out before the movie...png

Screenshot 2021-10-18 at 15-16-33 No-Time-To-Die-Ana-De-Armas-Training webp (WEBP Image, 1200 ...png

Ќе дое сеа некој и ќе каже дека не е убава...
200.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom