- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.782
- Поени од реакции
- 13.673
Ако сакаш комерцијала во секој маркет, тогаш Lavazza oro или rosso.Предложете ми добро кафе еспресо за во мока пот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш комерцијала во секој маркет, тогаш Lavazza oro или rosso.Предложете ми добро кафе еспресо за во мока пот?
Како се со цени?Ако сакаш комерцијала во секој маркет, тогаш Lavazza oro или rosso.
LinkКако се со цени?
И дали има некоја добра поекономична варијанта во Кам/Стокомак?
Фала ти многуLink
На линкот погоре можеш да разгледаш и одприлика да видиш како се движат цените за мелено кафе за еспресо.
link 2
Исто голем избор, а може и одлично поефтино кафе да си најдеш и тука. Блу Номад имаш физички продавници во Центар (рамстор) и Козле.
Барбаро со вкус на лешник имам земено за Долче Густо кафемат од кај нив и задоволен бев од вкусот, за мока пот не би сакал да те лажам.
Генерално блу номад ти нудат поголем алтернативен избор на кафиња од големиве маркети и можеш да начекаш со различен вкус.
За Мока Пот последен пат земав Лаваца, не ми текнува дали од Стокомак/Кам, убаво, океј кафе ми беше и се движи од 200 до 300 денари зависи кое и каде ќе го најдеш.
Некој што има искуство со двете да ми каже кое е подобро?
Двете се ОК, ги има скоро во сите маркети дури и во КАМ (таму се најефтини), кога нема да нарачам на време некое друго кафе додека ми стигне, некое од овие 2 секогаш ми се добра опцијаНекој што има искуство со двете да ми каже кое е подобро?
Златното еднаш го имам купено и ми беше многу киселесто, само со млеко го пиев. Плавото е добро и често го купувам.Некој што има искуство со двете да ми каже кое е подобро?
Слична сторија....Пред неколку денови го зедов Black Roast, и се разочарав. Nescafe Clasic, Nescafe Gold и Nescafe Strong ми се далеку поубави.
Прегледај го приврзокот 310132
osven cenata i ednostavnost za podgotovka, i valjda navika, ima li druga pricina so go forsirate nescafe?Слична сторија....
... све додека не ја открив мешавината со грчкото засладено млеко ну-ну. Малку со топла вода за да го стопиш лепакот и терај. Ќе те бендиса.