Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Да му се забрани на Јаховиќ да игра фудбал општо. Две контри ги посра, поготово онаа првата. Каков дебил од човек, па и си стои напред како каранфил во саксија и не мрда. Нека го вадат од старт. Непотребен и некорисен. Убави прилики за контри имавме и можевме комотно да постигневме гол.
Засега добро, да продолжат така, а мора да го заменат Јаховиќ.

Тежок цреп Јаховиќ, бавен е ништо не прави. Ги кочи акциите.

Švabive prema nas se kao Brazil u najbolji dani. I tehnički i kondiciono i taktički mamata ni ja ebaa. Samo srekjata e na naša strana sea za sea. Kostadinov, Jahovič, Čurlinov se toa treba nadvor, ama nekako Bobi se gubi skroz. Ke bide epten teško tuka da izvadime pozitiva, a ne e deka ne može. U završnica treba da bideme polukavi, posnaodlivi. Može treba da go stavi ovoj Mioski i Trajkovski.

Да го стави Миовски место Јаховиќ, ќе бидеме поопасни во нападот.
Гол ќе даде после ќе треба да го играат нон стоп, а на некој тоа не му одговара.

да го имавме пандев денес пак ќе ги победевме , ова не е германија туку некоја бледа сенка.........штета не извадоа шутеви во голот од неколкуте напади,можеше посериозно да се загрози ноер
Автоматски споено мислење:

Не зафркавај. 6 првотимци од Баерн се на терен.
без левандовски тие 6 баерновци не знаат каде е голот

Да ти ебам среќата гомнарска што ја имаме, повторно ни се повреди најдобриот играч, Адеми со помин нека е мајсторе !
Не е можно во овие клучни средби не осакатија повреди...

Столе не извади во неколку наврати, главен фактор што резултатот е 0:0 на полувреме.
За да се користат овие контри Јаховиќ нема никаква логика да е у прв тим, ја спори играта и не е тип на напаѓач кој може да одговори на поставената тактика на Боби, мора да го уфрли Миовски во второ полувреме.

Ќе биде пеколно во второто полувреме, пред се поради повредата на Адеми, нека е со среќа и господ да ни е на помош.

:oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom