Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Горе доле сме се родиле и израснале во некаква слобода, социјализам, капитализам, можеме да ги споредиме, дури и стариот капитализам е супер спрема овој ЛГБТ, Ковид, Технотерор. Во крајна сметка предлагаат ропство, каста која што ќе не управува и решава апсолутно се, маски карантин, задолжително вакцинирање 3-4 пати во годината, кој колку деца да има, кој да нема...
Незнам, ти ми изгледаш како од оне различните со аналните ќефови, но не секој го сака тоа. Трансхуманизмот е сатанизам, башка нешто сосема лошо градат, иначе прогресот, интернетот, модернизацијата може да се користи и за добро, но тие сектанти се апсолутно зло.
Фино е што планот им се распаѓа, ќе има меѓународни судови и за нив, а и за локалните вазали, убеден сум дека Муртино ќе остане со еден сељак помалку.

Баче, ти си закоравено човече, кога малце ќе го отвориш мозокот ќе видиш дека сите промени се прават за општо добро и на рептилите не им е гајле за твојата античка днк. Наспроти, технологијата ќе не направи да бидеме тоа што требало одувек да бидеме.

Баче, ти си закоравено човече, кога малце ќе го отвориш мозокот ќе видиш дека сите промени се прават за општо добро и на рептилите не им е гајле за твојата античка днк. Наспроти, технологијата ќе не направи да бидеме тоа што сме биле пред ева да го касне јаболкото. Технологијата ќе ја исправи таа грешка.
Ние сме такви какви мирозданието определило, ако требало ќе сме се раѓале со чип во мозок,
Тоа не само Михал Коваљчук го кажува, од многу други места, една модификација за нив, сосема друга за нас. Интересно е дека признаваш дека има некаква скриена цел со вакцините и ковид теророт...
Благословени да се верниците, зашто нивно е царството божје ;), пет века онака наивни , бегаат во црква, веруваат дека господ ќе ги спаси, турците ја палат црквата и сите горат живи.
Или друга поговорка, денот се познава по утрото, гледаме како тие истите ја ширеа глобализацијата, што правеа и што прават, треба, не да си наивен, а стварно глуп да им поверуваш дека работат за за благото на светот.
Во тие наредни етапи, тие сигурно ќе бидат во тој златна милијарда, а ние ќе не има ли?
Зашто да не се седне отворено, сите институти, научници, МАНУ, да се дебитира за иднината на светот. Решиме на референдуми, многу сме пола треба да се удават, правиме жрепка и како е пишано. Или сосема сериозно се дебатира секој по едно дете, уреду, ако стварно треба така. Но да го прават тоа подло, без дебата, без да прашат, со лаги пример: Фри чилд фамили или ЛГБТ
не е уреду, убеден сум дека идните трансхумани ствари што ќе ни ги наметнат, не се за наше добро.
Горе доле Шваб и тие евгеници се од на Хитлер групата, каква милост и светла иднина можеш да очекуваш од нив?

Последно уредено:
Баче, ти си закоравено човече, кога малце ќе го отвориш мозокот ќе видиш дека сите промени се прават за општо добро и на рептилите не им е гајле за твојата античка днк. Наспроти, технологијата ќе не направи да бидеме тоа што требало одувек да бидеме.
Шо ќе те направи технологијата? Знаев дека си трансхуманист :sneaky:

Шо ќе те направи технологијата? Знаев дека си трансхуманист :sneaky:

јас само верувам во технологијата, пошо за разлика од виши сили она не не заебала до сега:)

Ние сме такви какви мирозданието определило, ако требало ќе сме се раѓале со чип во мозок,
Тоа не само Михал Коваљчук го кажува, од многу други места, една модификација за нив, сосема друга за нас. Интересно е дека признаваш дека има некаква скриена цел со вакцините и ковид теророт...
Благословени да се верниците, зашто нивно е царството божје ;), пет века онака наивни , бегаат во црква, веруваат дека господ ќе ги спаси, турците ја палат црквата и сите горат живи.
Или друга поговорка, денот се познава по утрото, гледаме како тие истите ја ширеа глобализацијата, што правеа и што прават, треба не да си наивен а стварно глуп да им поверуваш дека работат за за благото на светот.
Во тие наредни етапи, тие сигурно ќе бидат во тој златна милијарда, а ние ќе не има ли?
Зашто да не се седне отворено, сите институти, научници, МАНУ, да се дебитира за иднината на светот. Решиме на референдуми, многу сме пола треба да се удават, правиме жрепка и како е пишано. Или сосема сериозно се дебатира секој по едно дете, уреду, ако стварно треба така. Но да го прават тоа подло, без дебата, без да прашат, со лаги пример: Фри чилд фамили или ЛГБТ
не е уреду, убеден сум дека идните трансхумани ствари што ќе ни ги наметнат, не се за наше добро.
Горе доле Шваб и тие евгеници се од на Хитлер групата, каква милост и светла иднина можеш да очекуваш од нив?

баче, ти си реално ограничен, џабе е дискусијата со тебе зошто секој пост да ти го филтрирам тоа лгбт, хитлер, шваб, само читам. Мозокот ти опран на многу различни нивоа.

јас само верувам во технологијата, пошо за разлика од виши сили она не не заебала до сега
Абе и јас верувам во технологијата само ме интересира што ти очекуваш она да ти реши, кои трансхуманистички идеи ги сакаш, пошто викаш да не направи тоа што одувек требало да бидеме, што е тоа?

Абе и јас верувам во технологијата само ме интересира што ти очекуваш она да ти реши, кои трансхуманистички идеи ги сакаш, пошто викаш да не направи тоа што одувек требало да бидеме, што е тоа?

не знам тоа, ќе видиме што ќе ни донесе иднината. Уште сме ограничени од многу аспекти, прво треба да се створат можностите, а тоа се квантни компјутери и производствени процеси кои се многу поразлични од ова што го имаме моментално

Ме интересираат ваши ставови околу вакцинирање на деца 12-18 години возраст. Зборувам за тие кои се про-вакцинирање за возрасни, останатите секако се против по дифолт.

Ме интересираат ваши ставови околу вакцинирање на деца 12-18 години возраст. Зборувам за тие кои се про-вакцинирање за возрасни, останатите секако се против по дифолт.
Досегашните испитувања константно покажуваат дека вакцината носи поголем ризик за негативни последици отколку самиот вирус... :toe:

Така што - не.

не знам тоа, ќе видиме што ќе ни донесе иднината. Уште сме ограничени од многу аспекти, прво треба да се створат можностите, а тоа се квантни компјутери и производствени процеси кои се многу поразлични од ова што го имаме моментално
Пред тоа да се деси ќе треба да се снајдеш за да преживееш, ќе треба да научиш да боцнеш зрно пченица у земја како и да знаеш да држиш срп у рука. Ако преживееш се разбира после 10 та вакцина.

Од многу ствари има корист, може да ги вакцинираш за заирска треска/сепак имаме студенти од Заир, може во автобус да се допрат до вашите деца, и ако се болни од тоа треската што правиме тогаш/, може да и направиш и сунет, помалку инфекции имаат ако не се бањат редовно.
Да отвориме вујаклија или медицински лексикон, има многу болести, има и превенции за нив, ќе ти најдам стотина такви вакцини и ретки болести што можеш превентираш, но тоа не се прави, затоа што не треба, порано им викаа хипохондрици или родители психопати.
Ако се шансите за смрт се 1 на 100 илјади, се страшно мали и не треба да се ризикува од евентуални идни промени на геномот, или други ствари.
Истотака можеш да ги облекуваш со скафандер против гром пошто веројатноста за смрт од гром на деца од 12-18 години е 1: 90 милиона, сепак има шанса тоа да се деси и на вас.

До минатата недела имаше 35.531 позитивни, оваа недела 38.019. Разлика 2.488.
До минатата недела имаше 8.233 позитивни вакцинирани, оваа недела 9.163. Разлика 930.
Оваа недела 37% од сите позитивни биле вакцинирани.

До минатата недела имаше 1.162 починати, оваа недела 1.277. Разлика 115.
До минатата недела имаше 175 починати целосно вакцинирани, оваа недела 207. Разлика 32.
Оваа недела 27.8% од сите починати биле вакцинирани.

35 проценти од популацијата во државата примила две дози вакцина.
53 отсто од граѓаните над 40 годишна возраст се ревакцинирани.

Последно уредено:
јас само верувам во технологијата, пошо за разлика од виши сили она не не заебала до сега:)
Се согласувам, да немаше социјални интернет медиуми, кои се резултат на технолошкиот прогрес, за вакцините немаше да се информираме од социјалните мрежи, туку само од мегафоните на самата власт.

Видиш како примерите можат да одат контра твојот наратив. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom