Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
Визуелна разлика има овде. Станува збор за физички разлики.
Не му е тоа муабетот, а ни на темата.

За родители си екстремно храбар?

не разумем шта си хтео да кажеш

0:48

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.434
Поени од реакции
5.468
Добрите обично и не завршуваат успешно во животот. Жените се палат на моќ и авторитет а ретко кој стасал до таков статус со добрини.
Така да... Убаво си бараат. Тоа што некој тера со крсот на чело Ваш/Нивни/Мој проблем.

А не дека нема за секое лонче-капаче. Има.
Од социјален-финансиски-интелектуален аспект ќе се најдат на слична бранова должина. Проблемот е стремежот за подобро и ретко кој се задоволува со медиокритет.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
841
Не е за лоши и добри.... секоја сака добра забава и провод и е желна за внимание.. Сигурно нема да се залепат за досаден слепец кој е заштитуван од родителите и не знае да направи ништо непредвидливо. (Ако на тоа се мисли под добар дечко тогаш :D имате лоша перцепција)

За добра женска треба да се задоволат следниве услови :
1. Да си богат и да и пружиш тоа што го сака од горе-наведеното
2. Да не си богат и да и пружиш тоа што го сака од горе-наведеното
(Е сеа за овие вториве е малце потешко и бара дарба, инспирација и малце повеќе енергија)

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
99% трчаат по боемски или кафански мажи бидејки не постои жена што не паѓа на таков маж.Кога би бирала помеѓу спортски настроен што нема пороци и некој тешкаш од 150 до 200 кила со куп пороци секогаш ќе има предност пред првиот.Значи на прво место е дали е кафански настроен а дури на второ место се професиите и парите.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Тоа дека ти си трчала цел живот по такви и не си успеала, па сеа кисело е грозјето :icon_mrgr:
...видиш тука си во право, грешка моја што никогаш не сум трчала/трчам, ни по такви ни по вакви, а лично за мене тие се смотани, ама букално за ништо не ги бива освен мантил бел да носат, се чудам што се залетуваат женските толку по докторски титули како репер за љубов?:toe:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.456
Девојките ги сакаат фините момци кога ќе дојдит време за мажење.Значи ги гледаат нешто како Форест Гамп.
Точно така, Форест Гамп е одличен пример за темава. Тоа и порано го имам зборено.

Јас тоа го нарекувам Форест Гамп ефект. Спојлер алерт за понатаму. За тие што не го гледале во филмот Форест Гамп кој е лице со пречки во менталниот развој цел живот ја сака Џени од моментот кога ја упознава во основно. Во меѓувреме Џени го френдзонира, оди у хипи атеобудистички живот се дрогира, се ебава и во еден таков момент на очај, изфиксана, изебана од некоја н-та бараба, решава да скокне од балконот на барабата и да заврши со се. И дури е веќе качена на гелендер пред да скокне и текнува дека има еден идиот што секогаш ќе ја прифати и сака и после се, му иде на Форест Гамп го жени и му раѓа дете. Секако во филмот тоа е претставено романтично, се удира на емотивен ефект за нас како публика да ни се стоплат срцата и да кажеме-Ооо душички љубовта на крајот победува и си го наоѓа патот. Но ако го погледнеме тоа рационално без нашминканите сценски ефекти и романтики останува заклучокот дека Форест Гамп е стварно идиот. Не дозволувајте да ви се случи Форест Гамп ефектот, не бидете идиоти, кога ќе влезете во 30-ти и ако почнат да ви се случуваат вакви некои работи, внимателно.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
...видиш тука си во право, грешка моја што никогаш не сум трчала/трчам, ни по такви ни по вакви, а лично за мене тие се смотани, ама букално за ништо не ги бива освен мантил бел да носат, се чудам што се залетуваат женските толку по докторски титули како репер за љубов?:toe:
За кеш бијонсич, скоро и да нема сиромав доктур.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Точно така, Форест Гамп е одличен пример за темава. Тоа и порано го имам зборено.
... дискутабилно, женската починала од канцер оставајќи му го синот на ,,идиотот" т.е. таткото кој со љубов се грижи за синот, да бил некој друг ,,неидиот" сигурно немаше да се посвети толку на синот,

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
Kaда је реч о сексу, други раде то за мене.
Ако за тебе е така, твое право.
Автоматски споено мислење:

Зашто си бегала од предавања по психологија на факултет? Срамота!

Kajgana Shop

На врв Bottom