Визуелна разлика има овде. Станува збор за физички разлики.
Не му е тоа муабетот, а ни на темата.
За родители си екстремно храбар?
не разумем шта си хтео да кажеш
...најлоша опција за маж!обично све по доктори трчаат
Тоа дека ти си трчала цел живот по такви и не си успеала, па сеа кисело е грозјето...најлоша опција за маж!
Kaда је реч о сексу, други раде то за мене.Када му жену речи о сексу друге раде то за њега.
...видиш тука си во право, грешка моја што никогаш не сум трчала/трчам, ни по такви ни по вакви, а лично за мене тие се смотани, ама букално за ништо не ги бива освен мантил бел да носат, се чудам што се залетуваат женските толку по докторски титули како репер за љубов?Тоа дека ти си трчала цел живот по такви и не си успеала, па сеа кисело е грозјето
Точно така, Форест Гамп е одличен пример за темава. Тоа и порано го имам зборено.Девојките ги сакаат фините момци кога ќе дојдит време за мажење.Значи ги гледаат нешто како Форест Гамп.
Јас тоа го нарекувам Форест Гамп ефект. Спојлер алерт за понатаму. За тие што не го гледале во филмот Форест Гамп кој е лице со пречки во менталниот развој цел живот ја сака Џени од моментот кога ја упознава во основно. Во меѓувреме Џени го френдзонира, оди у хипи атеобудистички живот се дрогира, се ебава и во еден таков момент на очај, изфиксана, изебана од некоја н-та бараба, решава да скокне од балконот на барабата и да заврши со се. И дури е веќе качена на гелендер пред да скокне и текнува дека има еден идиот што секогаш ќе ја прифати и сака и после се, му иде на Форест Гамп го жени и му раѓа дете. Секако во филмот тоа е претставено романтично, се удира на емотивен ефект за нас како публика да ни се стоплат срцата и да кажеме-Ооо душички љубовта на крајот победува и си го наоѓа патот. Но ако го погледнеме тоа рационално без нашминканите сценски ефекти и романтики останува заклучокот дека Форест Гамп е стварно идиот. Не дозволувајте да ви се случи Форест Гамп ефектот, не бидете идиоти, кога ќе влезете во 30-ти и ако почнат да ви се случуваат вакви некои работи, внимателно.
За кеш бијонсич, скоро и да нема сиромав доктур....видиш тука си во право, грешка моја што никогаш не сум трчала/трчам, ни по такви ни по вакви, а лично за мене тие се смотани, ама букално за ништо не ги бива освен мантил бел да носат, се чудам што се залетуваат женските толку по докторски титули како репер за љубов?
... дискутабилно, женската починала од канцер оставајќи му го синот на ,,идиотот" т.е. таткото кој со љубов се грижи за синот, да бил некој друг ,,неидиот" сигурно немаше да се посвети толку на синот,Точно така, Форест Гамп е одличен пример за темава. Тоа и порано го имам зборено.
Ако за тебе е така, твое право.Kaда је реч о сексу, други раде то за мене.
Зашто си бегала од предавања по психологија на факултет? Срамота!...видиш тука си во право, грешка моја што никогаш не сум трчала/трчам, ни по такви ни по вакви, а лично за мене тие се смотани, ама букално за ништо не ги бива освен мантил бел да носат, се чудам што се залетуваат женските толку по докторски титули како репер за љубов?