Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Deleted member 53418

Гостин

Пијандурата направил мост кој не води никаде тек за 1 год ќе води негде.......

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
Шо вика Села. Мачедонас ќе ги правимо технолошки вишок :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.224
Шо вика Села. Мачедонас ќе ги правимо технолошки вишок :D
Стара изјава му е тоа. Сигурен сум дека веќе не размислува во таа насока :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Баце не се фолирај со тие глупи графикони.Максим нема толку популарност за да води тродупло од дпмне а дупло више од сдс на нашата земја.Нити е па нешто добар кандидат,чист просек.Ништо посебно,а очекувам Левица да влезе во советот барем со двајца советници.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.661
Поени од реакции
4.316
Митингот на вмро во Куманово беше во најмала рака смешен. Повеќе луѓе имаше во Брвеница отколку во Куманово
Па добро Куманово е тоа, Вмро нема да пројде никад таму дури ни вака кога е поделен Сдсм. За Карпош и Центар може да се збори дека се skopjentse, па и клетви да паѓаат иако Вмро има и победувано во Центар ама дека во Куманово мнозинството се "Македонци" кои имаат проблем со името Вмро, а не со Дпмне па затоа никад нема овие да видат победа таму ќе си преќутиме.

Постови за какви се не Македончишта живеат во Куманово incoming...:icon_lol:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933

Пијандурата направил мост кој не води никаде тек за 1 год ќе води негде.......
Буквално истово се прашував минатата недела...

Објавиле тазе статија дека за 1 месец се отвора новиот мост што ќе ги спои бул. АСНОМ со Керамидница, и сè уште не можам да сфатам со која улица ќе биде спојувањето??? Каде воопшто ќе возат колите штом преминат на другата страна кога мостот завршува во приватни куќи?

Прегледај го приврзокот 308597

Член од
3 март 2021
Мислења
584
Поени од реакции
1.003
Зашто бега госпоѓава, знае ли уопште да збори пошто ја немам слушнато до сега

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Баце не се фолирај со тие глупи графикони.Максим нема толку популарност за да води тродупло од дпмне а дупло више од сдс на нашата земја.Нити е па нешто добар кандидат,чист просек.Ништо посебно,а очекувам Левица да влезе во советот барем со двајца советници.
Значи оваа анкета е поверодостојна? :D

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Муртинец во АКЦИЈА!

УЧК - Агенција за обезбедување на имот и лица !?!?!?!?
sipac.jpg

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Борче во Прилеп бега од дебати под изговор од заканите кон неговото семејство, но тоа нема врска според мене, причината е што реално е слаб пред камери, не е политичар и ќе се изгуби тотално. А можеa многу убаво да поентираат...ова мислам ќе се одрази прилично врз неговите гласови. Не мислам кај вмровците, тие секако ќе го гласаат, туку повеќе на неутралните кои првенствено ќе излегуваа за него.

Јас лично се двоумам во прв круг дали за него или за независниот Жаре. Во втор круг би ја добил Борче поддршката од мене, иако ова ми е голем минус, но сепак омразата према власта ми е огромна, а плус па тоа што криминалецот Сугаре е кандидат.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Борче во Прилеп бега од дебати под изговор од заканите кон неговото семејство, но тоа нема врска според мене, причината е што реално е слаб пред камери, не е политичар и ќе се изгуби тотално. А можеa многу убаво да поентираат...ова мислам ќе се одрази прилично врз неговите гласови. Не мислам кај вмровците, тие секако ќе го гласаат, туку повеќе на неутралните кои првенствено ќе излегуваа за него.

Јас лично се двоумам во прв круг дали за него или за независниот Жаре. Во втор круг би ја добил Борче поддршката од мене, иако ова ми е голем минус, но сепак омразата према власта ми е огромна, а плус па тоа што криминалецот Сугаре е кандидат.
Исто како да си гласал за Сугаре, во емисијата на канал 5 се согласија за 90% од работите, плус е поранешен член на СДСМ. Овој е комуњар со тапија.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Исто како да си гласал за Сугаре, во емисијата на канал 5 се согласија за 90% од работите, плус е поранешен член на СДСМ. Овој е комуњар со тапија.
Знам кој е, плус беше главниот во Шарена револуција овде, тоа ме кочи, ама гледам некоја нормалност во проектите, колку и малце да е. Види ги проективе од Борче и Сугаре што ги ветуваат, па ова апла се гледа дека нема врска со реалноста. Со булевариве и кружниве го потрошија веќе општинскиот буџет, дури и нема да стаса.

А исто и кај Жаре многу ме бендисува планот за Победа и стадионот, многу интересен план каков што другиве кандидати немаат. Да бидам искрен, тоа има бајѓи удел кај мене во изборот.:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Зашто бега госпоѓава, знае ли уопште да збори пошто ја немам слушнато до сега
Па ваљда пошто е глупост да присуствуваш на дебата во А1Он? Да не прочита некој дека ги поканиле на дебата во портал, ќе мислиш „избегала“ од некоја клучна ТВ дебата. Што е следно, за сензационализам да им упатиме покана на кандидатите на дебата во темава, па ако некој не ја прифати поканата да пишеме „ИМЕ И ПРЕЗИМЕ одби соочување со КАНДИДАТ и другите кандидати“?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom