Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
20210930191451.jpg

ме буни, Чешка која беше пролетоска за никаде, војска излезе на улица, сега зелено.... а летоска Хрватска беше полна од чеси и германци, сега таа е црвена а овие зелени :confused: како да им го оставија Ковид-от кога беа на летување... Словенија пак ич не разбирам, културни луѓе ама... ај трулата Данска ги укина сите ограничувања, иде на шведски модел, ама овие имаат мерки

Абе нема да ти биди смешно, оти има групи кои следат социјални профили на луѓе кои постираат како се вакцинирале, па по некој месец му пишуваат rest in peace. Најчесто умрени од срцево заболување.

Само нема смисла да постирам, оти овие проваксериве се станати прави некрофили и се радуваат на секој невакциниран што умрел. Така да глупаво е ова веќе.

ептен болно е тоа да следиш луѓе што се вакцинирале и да се ситиш ако умреле. Али вие антиваксерите сте такви, нешто ви фали очигледно во главата.

А да знам, поред луѓето во тие групи сите ќе умреме за дв години ете гледаш некои ни толку не издржаа.
Ова нешо пробуеш некој сарказам/иронија за луѓето што вистински ги изгубија животите исклучиво поради вакцина?

А да знам, поред луѓето во тие групи сите ќе умреме за дв години ете гледаш некои ни толку не издржаа. Нека следат и објават врв на наука е тоа.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Абе не се mRNA вакцините бонбончиња. Се согласувам малце луѓе имаат проблем. Но, заебанцијата е што тоа се млади луѓе.

Се ќе беше во ред, да не стасавме до момент да вакцинираме деца од 12-18, а сега и 5-11 години.

Сега веќе се запали црвено светло кај мене.

Ова е се, само не наука.

Последно уредено:
спремајте пасошите идеме АУ

Citirav samo od telegram grupite.
Citaj go i Montanj, predupreduva na nevrodegenerativni promeni radi vakvite vakcini. Pa uste kaj deca i mladi.

Ај да видите како е латиница да читате :)

Sent from my 4047X using Tapatalk

Овој нели беше равноземљаш?
During the COVID-19 pandemic, Montagnier was a promoter of the conspiracy theory that SARS-CoV-2, the causative virus, was deliberately created in, and thereafter escaped from a laboratory. Such a claim has been refuted by other virologists.

https://www.jutarnji.hr/life/zdravl...Vep0VA9hvtXwHO8KdOqx_mAXDCOVMo2ACdWMrn8UjFZ7g

ќе испадне дека просечно К19 е послаб од јаките настинки... бај тхе веј, К19 го прележав комплет за месец дена, а 2017 летото некоја гадна вироза ме држеше 3 месеци( кога даде оставка министерот за здравство, формално само поради еден не решен смртен случај)

https://www.jutarnji.hr/life/zdravl...Vep0VA9hvtXwHO8KdOqx_mAXDCOVMo2ACdWMrn8UjFZ7g

ќе испадне дека просечно К19 е послаб од јаките настинки... бај тхе веј, К19 го прележав комплет за месец дена, а 2017 летото некоја гадна вироза ме држеше 3 месеци( кога даде оставка министерот за здравство, формално само поради еден не решен смртен случај)

Не е проблем тука е Фајзер, ќе напрај нова вакцина, а по потреба уште две, три, 10, 100 ....

Има и конзументи, а можи да станат и задолжителни.

Citaj go i Montanj, predupreduva na nevrodegenerativni promeni radi vakvite vakcini. Pa uste kaj deca i mladi.

Ај да видите како е латиница да читате :)

Sent from my 4047X using Tapatalk

So Latinica nemam problem, mozes i da mesas ke te razbera. Ko ke imam moznost Kirilica da pisuva ja koristam. Inace Montanje e negiran ne znam sto uste se citira.
Автоматски споено мислење:

Овој нели беше равноземљаш?
During the COVID-19 pandemic, Montagnier was a promoter of the conspiracy theory that SARS-CoV-2, the causative virus, was deliberately created in, and thereafter escaped from a laboratory. Such a claim has been refuted by other virologists.

Da, toj. Isto taka vid delovi od HI-Virusot vo coronava.

Не е проблем тука е Фајзер, ќе напрај нова вакцина, а по потреба уште две, три, 10, 100 ....

Има и конзументи, а можи да станат и задолжителни.

Sto ti e problemot so vakcinite? Oti na primer ne si protiv novi lekovi?

So Latinica nemam problem, mozes i da mesas ke te razbera. Ko ke imam moznost Kirilica da pisuva ja koristam. Inace Montanje e negiran ne znam sto uste se citira.

Da, toj. Isto taka vid delovi od HI-Virusot vo coronava.

Sto ti e problemot so vakcinite? Oti na primer ne si protiv novi lekovi?
Да, негиран е, ова од википедија копирав. Туку што ти мислиш, како настанал вирусов?

Да, негиран е, ова од википедија копирав. Туку што ти мислиш, како настанал вирусов?

Najverovatno od zivotno preminal na covek. Okolnostite ne se poznati ima povekje tezi.

Нема што тој да мисли, веќе други смислија за него и така му кажаа. СЗО им кажа од лилјак на пазарот во Вухан и толку :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom