забушаваат при уништувањето... порано се уништуваше во Алкалоид, а имаше често и наркоси да рипаат преку ограда за да влезат таму..Прво беше марихуана, сега хероин.Интересно.
А нели после претрес, заплена или како и да е ја носат на уништување?
Или ќе речат ама тај кола није моја, ја ништа незнам, ја сам га бил у подрумОд сега дилериве кога ќе ги фатат со дрога во кола нека се бранат дека е заборавена во колата од предходниот сопственик на истата
Немам бидено во врска со полицаец ама му ја имам опалено една меѓу рогови, многу одамнаовој полицаец е убиен, ама има дузини и дузини неубиени, кој тероризираат под заштита од Полицијата...
,, да не идене во детали, ајде нека се пофали некоја девојка/жена која успеала да раскине врска со полицаец...
https://libertas.mk/vo-milost-na-sudstvoto-ubieniot-policaec-imal-dve-uslovni-kazni-za-iznuda-i-zakani-po-zhivot-i-za-soobra-a-na-nesre-a-vo-ko-a-pi-an-udril-vo-6-maloletnici/
Те фати за гз?Немам бидено во врска со полицаец ама му ја имам опалено една меѓу рогови, многу одамна
Ликот моментално не е службено лице, емигрирал Австралија во туѓина од шо разбрав последно, фала му на Бога една будала помалце меѓу нив
ТаМан работа, не сум до толку свилена.Те фати за гз?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па сигурно не е за паркинг местоТаМан работа, не сум до толку свилена.
Ништо од тоаПа сигурно не е за паркинг место
Sent from my iPhone using Tapatalk