Сексуална злоупотреба во Извиднички камп во Скопје

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.724
Поени од реакции
2.493
Nastrana toa sto seto ova e glupo i bolno, no realno retko koja tinejderka na 16 godini e nevina. Akrep nekoj koj so prst nejkat da ja doprat ili ostetena. Drugite veke go iskusile toa zadovolstvo ili kaj da e ke go iskusat, taka da ne se pravime sega od mars padnati site kao iznenadeni. Tinejderkite stanuvaat seksualno aktivni od 14, 15 godini vekje i toa kojznae od koga, ne e toa od vcera. Roditelite sto si pravat bajram so umot e druga rabota.
Ete pocnite od vas, koga ja izgubivte nevinosta. Na prva bracna nokj?
Скроз различно е, озбилно споредуваш секс на двајца врсници со све ова што се дешавало на јавно место, пред очи на возрасни луѓе?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.206
Тебе нормално ти изгледа "едукацијава"?
Procitaj go uvodniot del od postot, posebno obrni vnimanie na glupo i bolno.
Автоматски споено мислење:

Скроз различно е, озбилно споредуваш секс на двајца врсници со све ова што се дешавало на јавно место, пред очи на возрасни луѓе?
I za tebe isto.
P. S od koga toa tinejderki strogo se ebavaat so vrsnici? Povekje e isklucok toa otkolku pravilo.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.114
Поени од реакции
30.181
Nastrana toa sto seto ova e glupo i bolno, no realno retko koja tinejderka na 16 godini e nevina. Akrep nekoj koj so prst nejkat da ja doprat ili ostetena. Drugite veke go iskusile toa zadovolstvo ili kaj da e ke go iskusat, taka da ne se pravime sega od mars padnati site kao iznenadeni. Tinejderkite stanuvaat seksualno aktivni od 14, 15 godini vekje i toa kojznae od koga, ne e toa od vcera. Roditelite sto si pravat bajram so umot e druga rabota.
Ete pocnite od vas, koga ja izgubivte nevinosta. Na prva bracna nokj?
Ako ne si ti, nema koj drug da tresne vakva monumentalna no i shovinisticka glupost.
Maz u docni godini od zivotot so sigurnost komentira na intimniot zivot na tinejdzerki pa so sigurnost znae koja bila nevina.
Pogolema kooperacija na forumov od tebe nema.

I bez razlika ako ja izgubila veke, toa go napravila sigurno so vrsnik vo privatnost a ne da si pravi otisok od labia majora so boja.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.724
Поени од реакции
2.493
Procitaj go uvodniot del od postot, posebno obrni vnimanie na glupo i bolno.
Автоматски споено мислење:

I za tebe isto.
P. S od koga toa tinejderki strogo se ebavaat so vrsnici? Povekje e isklucok toa otkolku pravilo.
И да не е со врсници, нивно право е.
Мене ми е апла педофилски девојчиња од 15 години да прават такви работи на настан организиран од возрасни луѓе.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Ако имало некој криминал нека казнат и тоа. Не тука ќе шириме еротски колумни. На некого му е гад @мкд владе си го :drk:...секој посебна приказна.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Sto godini se deshava ova. Kampot se vika scouts, sex and rock&roll... shto mislea roditelive deka gitari kje svirat?
Pamtam i ja koa bev sredno drugari shto odea po izvidnickive odredi odea BASH RADI OVA, ne deka mnogu gi interesiraa cvorovi i belezenje na drva.
Чекај малку. Нели сепак плаќаат родителите за да идат децата на извиднички кампувања. Не им даваат на родитеглите да ја видат програмата и цената за ова?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.206
Ako ne si ti, nema koj drug da tresne vakva monumentalna no i shovinisticka glupost.
Maz u docni godini od zivotot so sigurnost komentira na intimniot zivot na tinejdzerki pa so sigurnost znae koja bila nevina.
Pogolema kooperacija na forumov od tebe nema.

I bez razlika ako ja izgubila veke, toa go napravila sigurno so vrsnik vo privatnost a ne da si pravi otisok od labia majora so boja.
Prvo od kaj znajs kolku godini imam. Toa kako prvo.
Drugo citaj go cel post, vnimatelno. Sigurno ne deka trevite sto gi jadis ti vlijaat na rezoniranjeto. Koj del od glupo i bolno ne gi sfati.
Da da sugurno, strogo so vrsnici. Nikako so taka postari od niv. Strogo generacija si baraat za sex. Ako e toa kaj tebe slucaj, bidi sigurna deka e isklucok.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.636
Поени од реакции
35.176
Прво што ми паѓа во очи е насловот на кампот
„Есенски бакнежи и прегратки, секс скаутс и рок енд рол“
Денес секој може да организира се и сешто.
Овие родители што ги испратиле своите малолетни деца на ваков камп, не знам што очекувале :toe: Секој совесен родител би требало да се распраша што, како, зошто.

Сум за сексуално образование, потребна и те како добра едукација, со оглед на тоа колку рано почнуваат со сексуални односи. Ама сето тоа да биде според однапред утврдена соодветна програма.
Колку што е виновен организаторот, исто толкава вина сносат и родителите.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.951
Чекај малку. Нели сепак плаќаат родителите за да идат децата на извиднички кампувања. Не им даваат на родитеглите да ја видат програмата и цената за ова?
Абе и за искачање во диско плаќаат родителите, па не гледаат дека децава шмркаат амфетамин од 800 денари. Ко да не сте биле деца зборите. Кај знаеле моите дома јас што сум правел на 16 години?
Овие што го организирале кампот веројатно се копиљаци од по 18-19 години. Не верувам некој постар уште да се замара со извидници, а ако има таков тогаш треба да одговара.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.206
И да не е со врсници, нивно право е.
Мене ми е апла педофилски девојчиња од 15 години да прават такви работи на настан организиран од возрасни луѓе.
A kade jas rekov poinaku, od kade go izvadi toa?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
„Некое малолетно девојче извикало: вие жените барате еднаквост, а не сакате да се соблечете.“

Кое е ова објективно девојче кое ги сфаќа проблемите на модерниот феминизам?
Веројатно некоја лезбејка што сакала да види пички.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.114
Поени од реакции
30.181
Prvo od kaj znajs kolku godini imam. Toa kako prvo.
Drugo citaj go cel post, vnimatelno. Sigurno ne deka trevite sto gi jadis ti vlijaat na rezoniranjeto. Koj del od glupo i bolno ne gi sfati.
Da da sugurno, strogo so vrsnici. Nikako so taka postari od niv. Strogo generacija si baraat za sex. Ako e toa kaj tebe slucaj, bidi sigurna deka e isklucok.
aj ne se pravi naudren, mnogu ubavo se gleda poentata sho sakase da ja kazes.
Aha bolno e, AMA... i spedi tekst rezoniranje kako pa i ne e tolku loso poradi toa i toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom