Haha me nasmea skros. Tolku mozeme godinava…….Карактер во финишот. Машки при 2-3, го дочуваа шампионски.
Не верувам да играат финале ЛШ годинава, не се уиграни доволно.
Финале нема да играат, ама групите секако ќе ги поминат за разлика од твоиве циркузанти.Карактер во финишот. Машки при 2-3, го дочуваа шампионски.
Не верувам да играат финале ЛШ годинава, не се уиграни доволно.
Неговите циркузанти се актуелни шампиони на Италија. Треба со почит да коментира некој кој за момент се одлепи од црвената зона наречена опстанок.Финале нема да играат, ама групите секако ќе ги поминат за разлика од твоиве циркузанти.
Колку вие што коментиравте со почит за 9 кратниот по ред шампион. Не се прави сега невешт, што би рекол Бранко Илиевски.Неговите циркузанти се актуелни шампиони на Италија. Треба со почит да коментира некој кој за момент се одлепи од црвената зона наречена опстанок.
Фала што ми ја потврдуваш поентата. За греота...
Не бе човек немаш ти никаква поента само тресеш од ракав. Кај виде дека дигам галама кога у фан клуб од гомно подоле ги направив. Ама ако продолжи да тресеш и да се правиш интересен и пак ќе кажам далеку си од било каква поента.Фала што ми ја потврдуваш поентата. За греота...
Па ако не брзаше ќе видиш дека за Горилаз беше тоа наменето.Не бе човек немаш ти никаква поента само тресеш од ракав. Кај виде дека дигам галама кога у фан клуб од гомно подоле ги направив. Ама ако продолжи да тресеш и да се правиш интересен и пак ќе кажам далеку си од било каква поента.
Мојот пост беше последен, повеќе како заебанција кон Џонтра. Иначе какво црно курчење со овој Јуве кој е на ниво на Торино и Каљари моментално. И на темава ме нема затоа што секоја реплика кон повеќето членови кои тераат сеир на сметка на Јуве ќе биде само водење инат а 90% се у право. Црното си е црно и не може да биде бело колку и да идеме со глава во ѕид.Па ако не брзаше ќе видиш дека за Горилаз беше тоа наменето.