Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, му уплатив на тетин ми, не смее да се откаже.што мислите ќе се одржи ли 5К трката на Скопски маратон на 2-ри Октомври? Со корона ситуацијава мене ми изгледа дека сако 21К,42К ќе бидат на програмата
Нема теоријашто мислите ќе се одржи ли 5К трката на Скопски маратон на 2-ри Октомври? Со корона ситуацијава мене ми изгледа дека сако 21К,42К ќе бидат на програмата

и капак одлетаните маркации ... совршени услови за губење.Можно е пољакињата да била на 60к, до Превој заедно трчавме до Лако Сигниј ми избега 15минути.BTW имало некоја девојка на 60К трката ја напднал Шарпланинец кај Велестово, а била прва (барем така ми кажаа), ја видов на доделувањето беше преврзана на ногата кај бутот.
Гледав резултати 9:17 имала на Велестово, последно на таа станица забележана со време и се откажала. Си викам да стигнам на 10км до цел со одлично време па ќе се довлечкам одејќи, ама си имала мака очигледноGi imas vreminjata na aplikacijata na skopski marathon.Кога ќе излезат резултати за трката на 5 km?
Моето време го нема.Gi imas vreminjata na aplikacijata na skopski marathon.