Слобода и протест против фашистичките ковид мерки. Стоп за присилна вакцинација и дискриминација

• Креатор на темата Креатор на темата Boom tv
  • Време на започнување Време на започнување

Дали треба да има рестрикции само кон невакцинираните граѓани?

• Да

• Не

• Немам мислење

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
И равноземљаш си само не знаеш, 5г, Бил Гејтс, гледаш српски јутуб канали и треба да лежиш на голи оток или пола година у камповите у Северна Кореа.

Епа штом си против вакцина да ти стават, што е тоа, ако не е антиваксер? Нема тука простор за сиво, или е црно или бело.
Е ако си вакциниран, а си против вакви мерки, тогаш си човек кој трезвено размислува и е против сограѓаните да трпат малтретирања, зашто утре може некоја нова мерка и тебе да те опфати, па ќе е касно.

Хардкор ваксер е мн полошо од хардкор антиваксер.
х10 поглуп, само искапен.

Fala za tvojot korisen pridones vo temata. Prv si so ovaa misla ovde.
Автоматски споено мислење:

Ај да видиме на форумот кој збори за чипирање и 5г. Два тројца проваксери, морон до морон, и никој друг. Таа теорија, дури ни бачето не ја користи веќе.

Me mrzi temata za korona da ja prolistam ama mnogu videa i drugi somnitelni izvori tokmu toa go imaa kako tema. I ti ubo pisa, Badze ne ja koristi веќе.

Епа штом си против вакцина да ти стават, што е тоа, ако не е антиваксер? Нема тука простор за сиво, или е црно или бело.
Е ако си вакциниран, а си против вакви мерки, тогаш си човек кој трезвено размислува и е против сограѓаните да трпат малтретирања, зашто утре може некоја нова мерка и тебе да те опфати, па ќе е касно.

Ako nekogas si se zaprasal, kako mozele obicnite luge da kutat i gledaat kako Germanija poleka tonela u nacizam - sega znaes.

ако си вакциниран, а си против вакви мерки, тогаш
Тогаш си почнал да гледаш српски јутуб канали и си ставил фолија, предавник си и не ти бегаат 6 месеца у С. Кореа, нели Игорче?

Што е антиваксер?
Јас сум против вакцинирање со овој отровот што сега ни го нудат, но сум вакциниран со сите преостанати вакцини до 14 годишна возраст. Дали сум антиваксер?

Martin, porano nikoj ne te prasal dali sakas da se vakciniras a sega se falis so toa deka si vakciniran so site predvideni vakcini. Zaslugata tvoja za toa e blizu 0.

Martin, porano nikoj ne te prasal dali sakas da se vakciniras a sega se falis so toa deka si vakciniran so site predvideni vakcini. Zaslugata tvoja za toa e blizu 0.
Порано јасно и гласно, вакцините биле задолжителни, одиш у школо и те боцкаат, не потпишуваш ништо.
Денеска потпишуваш дека ја земаш вакцината на сопствен ризик за можни последици, не ја прават задолжителнаа за да избегнат одговорност, ја сменија дефиницијата за вакцинација и веќе вакцинацијата не е имунизација туку некаква си недефинирана заштита која дава олеснување. Порано кога ќе те имунизираат од некоја болест, тоа значи дека таа болест нема да ја закачиш, и дека нема да ја пренесуваш и се што отстапува од тоа е исклучок. Со оваа вакција, пренесуваш вирус, можеш да заболиш, а можеш дури и да умреш и тоа нема да биде ништо чудно и ништо неочекувано и дел од статистички манипулации. И што е најинтересно веќе ако си примил само една доза, исто ко да не си вакциниран. Порано во светски рамки имаше многу малку сомнеж и многу малку опозиција на вакцинациите и тоа претежно кај одредени религии, денеска бројни еминентни луѓе и научници се скептични за ковид вакцините.

Ти пак слушај ги малоумниците за чипирање, илуминати и гуштери и носи си одлука според приказните кои ги кажуваат, а за кои на крајот на краиштата не ни знаеш дали се приказни пуштени да етикетираат група на граѓани како равноземјаши. Убаво кажа @Menethil просрчај на темава кој се повикува на тие теории за одлука, ќе видиш дека претежно тие што инсистираат на вакцинација. Главниот аргумент им е ама тие што се против вакцинација се равноземљаши веруваат во илуминати, гуштери, чипување и така натака. Па сега ти види кој носи одлука според тие приказни.

Последно уредено:
Овие што протестираат можеби треба да земат некој од нашиве форумски интелектуалци како гејатлеј и дамби. Аргументирано да настапат со факти и со вистини, и да престане Мајк Тајсон да ги срами таму и да не ги квалификоваме како фолијаши повеќе.

Ми се допаѓа идејата, Ронче, ама под услов идната власт, кога и да дојде, да ме постави за министер за здравство.

Не за друго, гледам колку се попалени сестрите и докторките по Филипче, шо знам, може ќе се палат и на мене. :unsure:

1632234646236.png

Додадете 5-7ч со маска, исплашени и за некој месец последиците ќе бидат:
1. Доколку го слушате Игорче - исти како пред пландемијата
2. Доколку ги земете во предвид претходните децениски совети - катастрофални

За последиците (без разлика какви ќе се) заслужни се родители и никој друг.

Ај да видиме на форумот кој збори за чипирање и 5г. Два тројца проваксери, морон до морон, и никој друг. Таа теорија, дури ни бачето не ја користи веќе.

Ај да изброиме колку луѓе на форумов го користат зборот "пландемија".

Прегледај го приврзокот 307796

Додадете 5-7ч со маска, исплашени и за некој месец последиците ќе бидат:
1. Доколку го слушате Игорче - исти како пред пландемијата
2. Доколку ги земете во предвид претходните децениски совети - катастрофални

За последиците (без разлика какви ќе се) заслужни се родители и никој друг.

па вакцинирајте се сите и нема да страдаат децата или било чиво здравје. Да имаше интерес до сега ќе бевме над 80% и можеби и маски немаше да биде задолжително да се носат. Али, вие одбивате што да ви прави човек, ни ја киднапиравте државата и не можеме слободно да се шетаме ради вас.

Зарем тоа што некои луѓе го користат тој збор е клучно за твојат одлука. Ако е тоа така тогаш користењето на тој збор има подеднаков придонес и во двата табора. И во двата табора носи луѓе кои не размислуваат.

Зарем тоа што некои луѓе го користат тој збор е клучно за твојат одлука. Ако е тоа така тогаш користењето на тој збор има подеднаков придонес и во двата табора. И во двата табора носи луѓе кои не размислуваат.

Не, тоа не влијае никако врз мојата одлука. Ама се прашувам како некои луѓе сеуште мислат дека не постои никаков вирус, дека нема пандемија, дека све е испланирано (оттука зборот "пландемија") за на луѓето да им дадат вакцина за контрола на популација или којзнае за што.

Твој избор е дали ќе се вакцинираш или не. Секој треба сам да си одлучи дали би имал повеќе придобивки или ризик од вакцината. Дали е поголем ризикот од сајд ефекти од вакцина или е поголем ризикот ако фатиш Ковид невакциниран.

Ама некој да негира дека постои вирус откако умреа милиони луѓе ми е равно на лудост.

Хммм ама назад си ти, Фаучи е до гуша во гомна со тоа.

Така да и за тоа антиваксерите излегоа во право.

па вакцинирајте се сите и нема да страдаат децата или било чиво здравје. Да имаше интерес до сега ќе бевме над 80% и можеби и маски немаше да биде задолжително да се носат. Али, вие одбивате што да ви прави човек, ни ја киднапиравте државата и не можеме слободно да се шетаме ради вас.

Милке, збориме за децата. Тој што смета дека дома детето може да му го донесе Бетмен, после 20месеци и смета дека тешко ќе пројде, нека си се вакцинира. Многу е просто и едноставно.

Кај да е, невакцинираните ќе ги обвиниш и за финасиска криза, и за поскапување на струјата, и за глобалното затоплување/ заладување, уствари за што сакаш, слободно одбери си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom