Слобода и протест против фашистичките ковид мерки. Стоп за присилна вакцинација и дискриминација

• Креатор на темата Креатор на темата Boom tv
  • Време на започнување Време на започнување

Дали треба да има рестрикции само кон невакцинираните граѓани?

• Да

• Не

• Немам мислење

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Koi crni logori? Krenete ja diskusijata malce na normalno nivo. Znaes kolku ima prostor pomegju pritisok da se vakciniras do logor? Kako se cuvstvuvas ti zagrozen? Ti dojde nekoj doma da te odnese vlogor ili onaka si pisujs.
Игорче абе ги читаш ти твоите млади истомисленици?

Јасно де, ама дотичниот нели припаѓа на групата луѓе кои се претставени на твојата слика... и тоа припаѓа на елитата, па види го какви се работи кажувал и прогнозирал .... таа што седи на шољата и да згреши НЕМА никакво влијание врз моето здравје и живот. Ама ако тој првиот од сликата греши, е тогаш поправање нема.

Затоа Милке, ти прај што ќе правиш, ама жити хулахопките, не ми се мешај во изборот.
Ете ФДА ти рекоа НЕ за трета доза, Филипче вика ќе мора сите 3 доза и ти Милке, како слеп верник, ќе си го послушаш Филипче,а ќе бараш нас во логори да не стават. Така Милке не е убаво.

Секој ред има свои предавници, така и научната фела, тоа и тука можеш да го приметиш по нашите еминентни имунолози. Луѓе желни за себепромоција си го продаваат газот за неколку лајка на интернет. Бафра мене не ми менува дека ќе примам трета доза пошто секако нема да биде истата што сум ја примил пролетоска. А најверојатно така ќе биде и за најголемиот дел од народот, освен тие што примиле две вакцини фајзер.

Секој ред има свои предавници, така и научната фела, тоа и тука можеш да го приметиш по нашите еминентни имунолози. Луѓе желни за себепромоција си го продаваат газот за неколку лајка на интернет. Бафра мене не ми менува дека ќе примам трета доза пошто секако нема да биде истата што сум ја примил пролетоска. А најверојатно така ќе биде и за најголемиот дел од народот, освен тие што примиле две вакцини фајзер.

Предавник или не, битни ми се грешки, тие ме коштаат здравје и живот. Затоа ако нешто се сјебам, сакам тоа да биде поради моја лична одлука, не на некој друг/трет. Тоа што вие сакате други да се грижат за вас, ваш избор.

Создравје да си ја примиш Милке третата доза. Ама мене не ме интересира ти со што се бодеш и зашто. Ме интересира зашто тебе толку те интересира :icon_mrgr: јас зашто не се бодам и зашто си спремен се да направиш и ја да сум ко тебе Милке.... Не е интересно сите да сме исти, веруј.
Кинезите ко роботи се, нема убавина во нивниот начин на живеење.

Добро е имаме и претставници во парламентот.

Отвори на Фејсбук коментари на некоја вест за Ковид од македонски портал. 50% од луѓето пишуваат за чипирање или некоја друга теорија на заговор и веруваат на фаци како оној "Мајк Тајсон". Не мора некој друг да ствара негативна слика за нив, сами си ја ствараат.
Ај да видиме на форумот кој збори за чипирање и 5г. Два тројца проваксери, морон до морон, и никој друг. Таа теорија, дури ни бачето не ја користи веќе.

Хардкор ваксер е мн полошо од хардкор антиваксер.
х10 поглуп, само искапен.

еве братми искасапен седам во мојата детска не смеам надвор да искочам. Пошто 5џито одма се пали и ми вика да се вратам ако не бил гејтс ќе активира темпирана бомба што ми ја внесоа преку вакцината.

Хардкор ваксер е мн полошо од хардкор антиваксер.
х10 поглуп, само искапен.

Што е антиваксер?
Јас сум против вакцинирање со овој отровот што сега ни го нудат, но сум вакциниран со сите преостанати вакцини до 14 годишна возраст. Дали сум антиваксер?

Што е антиваксер?
Јас сум против вакцинирање со овој отровот што сега ни го нудат, но сум вакциниран со сите преостанати вакцини до 14 годишна возраст. Дали сум антиваксер?

ДА

Што е антиваксер?
И равноземљаш си само не знаеш, 5г, Бил Гејтс, гледаш српски јутуб канали и треба да лежиш на голи оток или пола година у камповите у Северна Кореа.

еве братми искасапен седам во мојата детска не смеам надвор да искочам. Пошто 5џито одма се пали и ми вика да се вратам ако не бил гејтс ќе активира темпирана бомба што ми ја внесоа преку вакцината.
:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom