Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.538
- Поени од реакции
- 17.952
Morata rutinirano
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Krater vo odbranata na milanСами се маваат јуве.
Вчера-денес имаше вест дека планираат да го купатДај боже голов да ги убеди Недвед и компанија да го купат овој полу-фудбалер Мората и да им биде главна 9ка наредни години
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ќе се усреќатВчера-денес имаше вест дека планираат да го купат
Јуве под Алегри никад не играл добар фудбал за око, секад иделе на резултат, нема да ме чуди ако заврши 1-0, само гледај ја поставеноста на фудбалерите на Јуве, се бранат со сите играчи на својата половина, а и добро прават, инаку многу лесно можат да јадат 2 гола ако се отворат бидејќи очигледно немаат капацитет за повеќе, знае Алегри не е глуп.Какви пички се јуве значи, една контра гол и затвори се, брука. 0 од фудбал изиграа, секако освен голот.
Незнам која утакмица ја гледаш брату ама јувентус е подобар противник првиве 45минути.Какви пички се јуве значи, една контра гол и затвори се, брука. 0 од фудбал изиграа, секако освен голот.
Vo pravo si, maestralno poluvreme na golemiot JuventusНезнам која утакмица ја гледаш брату ама јувентус е подобар противник првиве 45минути.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Големиот,малиот тоа е.Vo pravo si, maestralno poluvreme na golemiot Juventus
Ne deka e nesto maestralen Juve na utakmicava, ama pokonkreten sekako deka e, a i Milan nisto posebno ne napravi.Vo pravo si, maestralno poluvreme na golemiot Juventus