- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.867
- Поени од реакции
- 11.846
Кој го плаќа тестот?Јас лично не ги етикетирам и не ги исмејувам... Им барам негативен ПЦР секој понеделник.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој го плаќа тестот?Јас лично не ги етикетирам и не ги исмејувам... Им барам негативен ПЦР секој понеделник.
На сопствен трошок.. Дополнив..Кој го плаќа тестот?
Види...Кој го плаќа тестот?
Ама како така. Сега ќе ти дојдат со образложение дека и вакцинираните фаќаат ковид.Јас лично не ги етикетирам и не ги исмејувам... Им барам негативен ПЦР секој понеделник (на сопствен трошок).
Нека се бунат во ЕВН да ги видам...Ама како така. Сега ќе ти дојдат со образложение дека и вакцинираните фаќаат ковид.
Дискриминираш, нема правда нема мир![]()
Nema vrska popisot, use li veruvate u toa deka gi steluvaat.Vidi gi i prethodnite branovi, si imaat priroden tek bezrazlika na toa kakvi merki voveduva vladata.(sekogas prekasno,). Pikot bese na 25ti, zaso ovoj bran se zagusi od zarazuvanje.И после пак речи неефективни мерки
Нека помине пописот и пак ќе пораснат![]()
Муабетот беше за мерките, лагата со вакцините после дојде и веќе е касно.Бафра душо, ај не продавај муда за бубрези..колку пати прашав јас, а и други членови, постои ли друго решение освен да бидеме слепи послушници...но никој никаков одговор не даде. Така да и ти ќе се чаталиш уште малку се додека не ти припретат со отказ од работа.
![]()
На сопствен трошок.. Дополнив..
Викаш, како тргнало пописот или нема да заврши во предвидениот рок, или ќе биде неуспешен (поверојатно второто).Nema vrska popisot, use li veruvate u toa deka gi steluvaat.Vidi gi i prethodnite branovi, si imaat priroden tek bezrazlika na toa kakvi merki voveduva vladata.(sekogas prekasno,). Pikot bese na 25ti, zaso ovoj bran se zagusi od zarazuvanje.
Kje vidime vcera R bese 1, ako i denes otidat nagore imame nov rast. Bezrazlika so popisot ne e zavrsen.
Mnogu sliki gleas, ne si izlegol od doma. Sto ti prai remote rabotaВикаш, како тргнало пописот или нема да заврши во предвидениот рок, или ќе биде неуспешен (поверојатно второто).
Прегледај го приврзокот 306908
Ќе има бранче ново, пред неколку денови гледав слики од 24ка, како сардини внатре, јебеш мерки.
Не се имам возено со ЈСП скоро 3 и пол години, а од тие автобуси што ги гледам тука во близина нема толкава гужва.Mnogu sliki gleas, ne si izlegol od doma. Sto ti prai remote rabotaSardini se vo 24ka cela godina, sardini se u havana i po svadbi celo leto. Vi pustaat po nekoja slika novinarive koa rastat brojkite za da recete, eve od sto e, go resivme slucajot.
A popisot mozhe da propadne radi nesposobnost, gi zabole za korona brojkite. Rokot im e do 25ti a 7 dena ne mozhea softverot da go opraat.
Ниту можам да замислам вакво нешто., ниту у сон да ми дојде....Никогаш не сме биле сложни ни за една работа, не се собираме ниту со воздухов што не трујат со години.....ЗАТОА ФИНО ЛЕПО ЌЕ СИ ЗАСУКАМЕ РАКАВОТ И .....опа!!!!Замисли целиот колектив да излезете и кажете, вакциналниот статус НЕ смее да биде услов за работа или влез било каде и по некое чудо уште 300.000 други во државава се приклучат на таквото барање....
Ama ne se zatvoreni, si rabotat. Ja bev na svadba i bese poluprazna. Ne radi sertifikati(ne baraa), tuku deka im bese shube na lugjeto.Не се имам возено со ЈСП скоро 3 и пол години, а од тие автобуси што ги гледам тука во близина нема толкава гужва.
24ка беше проблем отсекогаш, како студент и на камен ладно имам одено пешки по саат време, само да не влегувам во 24ка.
За свадбите и дискотеките знам, затоа ти викам дека е паметна мерката да бидат затворени. Ако јас се прашувам немаше ни да отворат. Оваа индустрија е како пиреј, и 10 години да ја затвориш пак нема гајле, во прва прилика ќе се отворат нови локали на секој чекор, т.е атрактивна е заработката споредено со се друго и секогаш ќе постојат.
Викаш ради ова бешеAma ne se zatvoreni, si rabotat. Ja bev na svadba i bese poluprazna. Ne radi sertifikati(ne baraa), tuku deka im bese shube na lugjeto.
Nie imavme mirno leto 2 meseci so pred korona zivot zaso imavme imunitet za prethodniot soj. Dojde pozarazen soj, opadna imunitetot i niv bran. I ideme opet dur ne se ugusi. Nema vrska toa so guzvi u busevi i kafici, niv sekad gi ima. Sekoj si prai rizik presmetka kako da zivee. Ja iam drugari cela godina idat so bus, da im kazam u kafic kje se zarazis e smesno. So busevite sekad bile problem 2-3 periodi, ako ides togas go jades. Ne korona, sida mozhe da ti prenesat.
Тоа е прилично јасно, сите бранови кај нас ги достигнаа пиковите пред да донесат било какви мерки. Оној професорот на фб што пресметува, со мали отстапки го погоди текот на сите. После некое време имунитетот паѓа и почиња нов. До коа така, ќе видиме.Викаш ради ова беше
Ќе се угуши, ако не оваа година, следната![]()