- Член од
- 29 јуни 2018
- Мислења
- 3.568
- Поени од реакции
- 5.614
Само на ФИФА 20, без апдејтирани состави, на Бегинер моуд.Posle 3 utakmici poseruvanje do besvest.. naredni 35 gi tepame site bez problem
Само на ФИФА 20, без апдејтирани состави, на Бегинер моуд.Posle 3 utakmici poseruvanje do besvest.. naredni 35 gi tepame site bez problem
Можда беш така таа сезона.Ама оваа ми е некако "нече она ниџе".Медиумите во Италија извадија факт за некоја сезона пред милион години кога Јувентус киксале први три кола и после се тепале и освоиле или рано е? Да чекаме до утре?
На Телеком ги има новите Арени пуштено?Atalanta odat na novite areni ? Pa kur neka jadat.
Не, стандард до арена 5 како ланиНа Телеком ги има новите Арени пуштено?
Нов договор ќе ти треба, валда.На Телеком ги има новите Арени пуштено?
Плаќам спортски пакет, мислиш на ново комплет да потпишувам со Телеком?Нов договор ќе ти треба, валда.
Ги немам ни јас, од 1до5 ги имам, пред малце вртев ги нема.Плаќам спортски пакет, мислиш на ново комплет да потпишувам со Телеком?
Јас на Макс Тв Го сеа проверив само од 1-5 ги има, ќе проверам баш после дали ми се пуштени или ќе треба да средувам со Телеком.
Ги имаш кај тебе ти сите? Колку + ти е доплата и слично? Да знам што да очекувам, на крај краева и Арена мислам имаа кај нив директно претплата да си платиш за сите канали + некој други ствари по не ми се битни
Не бе каков нов договор, ќе биде ваљда ко со СК, ќе ги додадат, не дека потпишувавме нови договори за новите канали на СК само се надевам во скоро време ќе ги имаме, СК подолго тераа со повеќе канали а кај нас ги немаше истите, бар така мислам беше.Ги немам ни јас, од 1до5 ги имам, пред малце вртев ги нема.
Па ништо чудно во нов да ги понудат со плус парички.