Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Медиумите во Италија извадија факт за некоја сезона пред милион години кога Јувентус киксале први три кола и после се тепале и освоиле или рано е? Да чекаме до утре?
Можда беш така таа сезона.Ама оваа ми е некако "нече она ниџе".
Иако надежта последна умира.
Т.е. во нашиов случај е до воскреснување дојдено :LOL:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Тие 30+ гола од Роналдо ни на сон нема да ги видат јувентус, не беа свесни каков играч имаа на своите редови, буквално пола и повеќе екипа им беше, лани во многу натпревари сам ги решаваше противниците.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Нов договор ќе ти треба, валда.
Плаќам спортски пакет, мислиш на ново комплет да потпишувам со Телеком?

Јас на Макс Тв Го сеа проверив само од 1-5 ги има, ќе проверам баш после дали ми се пуштени или ќе треба да средувам со Телеком.

Ги имаш кај тебе ти сите? Колку + ти е доплата и слично? Да знам што да очекувам, на крај краева и Арена мислам имаа кај нив директно претплата да си платиш за сите канали + некој други ствари по не ми се битни :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Плаќам спортски пакет, мислиш на ново комплет да потпишувам со Телеком?

Јас на Макс Тв Го сеа проверив само од 1-5 ги има, ќе проверам баш после дали ми се пуштени или ќе треба да средувам со Телеком.

Ги имаш кај тебе ти сите? Колку + ти е доплата и слично? Да знам што да очекувам, на крај краева и Арена мислам имаа кај нив директно претплата да си платиш за сите канали + некој други ствари по не ми се битни :)
Ги немам ни јас, од 1до5 ги имам, пред малце вртев ги нема.
Па ништо чудно во нов да ги понудат со плус парички.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Ги немам ни јас, од 1до5 ги имам, пред малце вртев ги нема.
Па ништо чудно во нов да ги понудат со плус парички.
Не бе каков нов договор, ќе биде ваљда ко со СК, ќе ги додадат, не дека потпишувавме нови договори за новите канали на СК само се надевам во скоро време ќе ги имаме, СК подолго тераа со повеќе канали а кај нас ги немаше истите, бар така мислам беше.
Автоматски споено мислење:

Иначе класична калчо утакмица, пенал бонанца се дешава, гарант и 100 тензии уз публика уз све.
Уживам дур пратам на флешскор и чекам тоа точката да се заталаса од страна.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Allegri was reportedly upset with how much Spalletti was complaining to the refs which led to a confrontation after the game.
During Spalletti's post match presser Journalists asked about his confrontation with Allegri:
Journalist: “we didn’t expect this face to face confrontation”
Spalletti: “I didn’t expect it either. We said hello to each other before the match i went to find him on the bench and I didn’t see him after because he went away so I wanted to go say goodbye to him”
Journalist: “from the stands it seemed like there was friction between you two on the pitch”
Spalletti interupts journalist: “you seemed wrong there was no friction”
Spalletti on what he said to Allegri: “I always lost and the one time I win you come over and lecture me?”

Светската класа тренер малце нервозен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom