- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 8.339
Vivax = Не е на лагер
ќорава клима немаат
Одлично му оди продажбата значи
Наскоро ќе имаат нови!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vivax = Не е на лагер
ќорава клима немаат
Повероватно е дека им е скап транспортот и чекаат да се деси Чудо т.е да поефтини за година/двеОдлично му оди продажбата значи
Наскоро ќе имаат нови!
Повероватно е дека им е скап транспортот и чекаат да се деси Чудо т.е да поефтини за година/двеАерито глеам рипнало на 30к иако и тој модел го нема на лагер во бела боја.
![]()
Ја Грее препорачувам...Pular09 за спалната а за дневната Пулар18, а за да скроз ги ислучиш радијаторите во дневната кои се 3 на број и доста големи за да постигнеш повисока температура во останатиот дел и кога би бил на твое место би земал прво ФаириНордик12 за дневната што е врвен Nordic модел со просечни 3,6kw на -15....би ја тестирал на прва зима па ако фали топлинс за спалната тек тогаш би земал втора клима.Ти шо препорачуваш?
@eddie007 прескокни го претходниот пост@eddie007
Јас ти препорачувам да пробаш и да комбинираш дрва и клима.
Значи, додека е над нула, било која 3.5ка ќе може да загрее 35 квадрата. Земи уште една(две) според потребите, ама рачунај дека ќе отвараш врати. Остај ги овие од станчиња стуткани од пет страни што ти препорачуваат!
Куќа па уште и неизолирана, не е шала.
Сам ќе си видиш кај ти е економичноста, али на 0 и испод дрво си е дрво. И ако парното те стоплува до -10ц тогаш си на коњ, оти пониско од тоа тешко.
Значи требаше прво промет да ви направам па да пишувам и давам искуства тука?!Тица а најекономично како ти врви ќумбето на иверица, стари гуми или пластика...покрај дрвото нели ....ај не туку дели совети коа од ОнОфф климите не си мрднал и не си видел инвертер како топли и на ладно кога ти почињаш да ги цепаш тоа дрвцата и картоните. Тебе може да ти е критериумот земи било која па после уште две три....ти ни една незема 3 години не па 3....ај не мјаукај тука
Aeri Modelot e najprodavan model na Vivax zatoa i nema na lager vo klimi mk no AERI ima vo www.klimatizer.mk www.ekupi.mk www.elipso.mk AlfiTehnocentar www.klimamarket.mkAERI e 29.990 i go nema, klimatizerov moze da ima edna do dve na lager najvise.
Na Klimi.mk nema niedna.
Прегледај го приврзокот 306205
Aeri kapilara za 30karti ne ja biva.Aeri Modelot e najprodavan model na Vivax zatoa i nema na lager vo klimi mk no AERI ima vo www.klimatizer.mk www.ekupi.mk www.elipso.mk AlfiTehnocentar www.klimamarket.mk
Nema AERIs Tuku Aeri si e AERI dokazan kvaliteten model ekstra specifikacii koj saka klima so greaci Best Buy
![]()
Naslovnica - VIVAX
Audio i video uređaji | Bijela tehnika | Klimatizacija | Mali kućanski aparati | Mobiteli | Tableti | Pametni satoviwww.vivax.com
Здраво,
Бидејќи сум во план да купам инвентер клима што ќе грее соба од 20м2 (не така добро изолирана) и тоа во текот на целата зима, во пребарувањето во групава ми излегоја овие две клими:
![]()
И
![]()
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D по супер цена од 32.990 ден.
3.7kW ИНВЕРТЕР, БЕСПЛАТНА достава, 10г. гаранција!klimi.mk
Па сега ме интересира која од овие две да ја одберам пошто немам големо познавање од клими?
Ме мрзи. Скоро све живо имам изгледано од култниве серии (без хумористичните и sci-fi) а оваа никако да ја почнам. Ваљда дека ми умре лаптопот од смрт па не ми се глеа на телефон или умрениот компјутер од 1992 година што отвара само Солитер и калкулатор. А иначе ја имав почнато, една или две епизоди и тогаш ми рикна лаптопот и баталив.Штета, млад човек.
Omar is coming од Wire, легендарна серија кој не ја гледал, нека се фаќа за работа.